Frozen Broadway billetter

Frozen Broadway billetter

Køb dine Frozen Broadway tickets, inden du rejser til New York. Du sparer både tid og penge ved at købe dine teaterbilletter online. Disneys snedronning Elsa, hendes søster Anna og snemanden Olaf tryller New York City om til kongeriget Arendal. De tager dine børn og dig med på eventyr til deres magiske verden fuld af sne og is. Musicalen Frozen er baseret på den berømte Disney-film, og det er den niende Disney-musical på Broadway. Bestil dine billetter til Frozen, og hør megahittet “Let it Go” med hele familien!

Desværre vises dette show ikke mere

Hvis du gerne vil se en anden Disney-musical på Broadway, så kan du købe billetter til

The Lion King eller Aladdin

Magiske kræfter

Lad dig rive med af den fortryllende Frozen-fortælling, der nu er blevet til en musical. Du vil genkende den lille prinsesse Elsa – der har magiske kræfter over is og sne, som hun ikke har lært at mestre endnu – og hendes loyale søster Anna. Elsa flygter fra slottet, da hun ved et uheld får en evig vinter til at sænke sig over kongeriet med sine ustyrlige magiske evner. Elsas søster, Prinsesse Anna, tager ud for at finde hende. Det bliver en eventyrlig rejse fuld af forhindringer, hvor Anna får uventet hjælp af snemanden Olaf, den flotte Kristoff og hans rensdyr Sven.

Frozen Broadway billetter - Elsa Frozen Broadway billetter - Kristoff og Sven

Hvordan køber jeg Frozen Broadway billetter?

Frozen Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter inden forestillingens start. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne.

Køb dine billetter til Frozen her

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser på det tidspunkt, du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Betal med betalingskort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på eric@newyorkcity.dk, hvis du vil booke billetter til en gruppe på 20 personer eller derover.

Erics tip: Alle de velkendte sange fra tegnefilmen har fundet vej til Broadway, og musicalen indeholder også en række nye sange. Det gode danske ord hygge har endda fået sin helt egen sang, som på underholdende vis forklarer, hvad der er hygge og “not hygge”. Filmen er blevet til en imponerende musical med flotte special effects og humorfyldte øjeblikke, rettet mod både børn og voksne. Frozen er en musical for familier, der gerne vil opleve det magiske, frosne kongerige Arendal!

Information om forestillingen

  • Minimumsalder: Ingen, men showet anbefales ikke til børn under 8 år
  • Varighed: 2 timer
  • Sted: St James Theatre, 246 West 44th Street
  • Klik her for salsplanen over St James Theatre

Køb dine billetter til Frozen her

Har du ikke lyst til at se Frozen?

Se en række andre Broadway-shows her

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev