Governors Island New York

Governors Island New York

Governors Island New York er en lille ø 5 minutter fra Downtown Manhattan. På Governors Island kan du undslippe den urbane jungle, mens du har en fantastisk udsigt over Manhattan. Om sommeren kan du nyde kunst og kulturelle begivenheder. Du kan nemt gå eller cykle rundt på Governors Island. En spa ved vandet tilbyder mere luksuriøse rekreative aktiviteter. Øen er åben for offentligheden 7 dage om ugen året rundt, inklusive helligdage.

Contents

Ting at lave på Governors Island

Ledelsen på Governors Island sammensætter hvert år et nyt program i samarbejde med mange af New Yorks kulturinstitutioner. Der er som regel en række udstillinger, koncerter samt kunst- og kulturmarkeder. Man kan se, hvad der er på programmet nogle uger i forvejen i den officielle kalender her. På Governors Island kan du også spille minigolf (hvert år har banen et nyt tema) eller tage med på en guidet tur, hvor du lærer om øens historie, udvikling og fremtid. Den guidede tur tager omkring en time.
Governors Island New York - Hus Governors Island in New York Skyline

Cykel på Governors Island

En cykeltur rundt på Governors Island er en god måde at udforske den fredelige ø på. Faktisk er øen som skabt til hyggelige cykelture. Det bedste af det hele er, at du om formiddagen på hverdage (fra klokken 10.00 til 12.00) gratis kan leje en cykel i én time. Hop i sadlen, og kør en tur gennem både det historiske område og den nyligt anlagte 30 acre (ca. 121.000 kvadratmeter) store park. Det tager ikke mere end 1-1,5 time at se hele øen. Du kan selvfølgelig også tage dig god tid og tage en god bog og et strandhåndklæde med, så du rigtig kan få dig en slapper. En anden sjov måde at udforske øen på er på en såkaldt surrey bike (en firhjulet cykel, og er sæsonbestemt). Den har plads til 2 eller 4 personer plus 2 små børn foran, så du kan tage hele familien med på cykeltur. Leje af en surrey bike er en af valgmulighederne med et New York Explorer Pass og New York Pass.

Spa på Governors Island

Governors Island er stedet at undslippe den urbane jungle og slappe af. Du kan gøre dette i den luksuriøse New York-spa, der ligger på øen. Nyd over 20 wellness-oplevelser, book en massage, og beundre udsigten over Manhattans skyline.

Governors Island i New York - 1WTC Governors Island i New York - Bygning

Bo på Governors Island

Det er muligt at blive på Governors Island, efter den sidste færge er sejlet. Der ligger adskillige luksustelte ved vandet, hvor der er udsigt til Manhattans skyline. Her kan du tilbringe en rolig nat i luksuriøse omgivelser. Collective Governors Islands telte er fuldt udstyret og har komfortable senge, aircondition og roomservice. Underholdningen er der også sørget for. Der er jævnligt forskellige optrædener, og du kan starte dagen med en meditations- eller yogatime. Det her er måske New Yorks mest unikke indkvartering.

Governors Island i New York - Telte Governors Island i New York - Telte om natten

Hvordan kommer man til Governors Island?

Der er en daglig færgeforbindelse, der forbinder Governors Island med Manhattan. Governors Island-færgen afgår cirka hvert 30. til 40. minut fra Battery Maritime Building, der ligger på 10 South Street, (øst for Staten Island Ferry) på Lower Manhattan. En returbillet til færgen koster 4 $.

Du kommer til Battery Maritime Building ved at tage subway-linje R til stationen Whitehall St., linje 1 til South Ferry Station eller linje 4 eller 5 til Bowling Green Station. Alternativt kan du tage bus-linje M6, M9 eller M15 derhen. Fra Brooklyn kan du komme til øen med en færge fra Pier 6.

Du kan også komme frem med NYC Ferry fra Corlears Hook i Lower East Side (bortset fra i vintermånderne). South Brooklyn-ruten går til Governors Island cirka en gang i timen. I sommermånederne er weekendservicen en direkte shuttle fra Pier 11.

Erics tip: “Jeg har været på Governors Island flere gange, og jeg synes, det er en hyggelig ø. Færgeturen derover tager kun fem minutter, og der er meget fredeligt derovre. Det er det perfekte sted at nyde sin frokost og en skøn udsigt.”

Governors Island New York - skyline

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev