Governors Island New York

Governors Island New York

Governors Island i New York er en lille ø, der blot ligger en 5-minutters færgetur fra Downtown Manhattan. Øen er det perfekte sted at tage et lille afbræk fra asfaltjunglen og nyde udsigten til Manhattans skyline. Der er desuden hængekøjer, to boldbaner, en flot have og legepladser. Om sommeren danner Governors Island rammen om forskellige kulturelle aktiviteter og arrangementer. Øen er åben for offentligheden alle ugens dage fra 1. maj indtil slutningen af oktober. Den er også åben på Memorial Day, 4th of July og Labor Day.

Ting at lave på Governors Island

Ledelsen på Governors Island sammensætter hvert år et nyt program i samarbejde med mange af New Yorks kulturinstitutioner. Der er som regel en række udstillinger, koncerter samt kunst- og kulturmarkeder. Man kan se, hvad der er på programmet nogle uger i forvejen i den officielle kalender her. På Governors Island kan du også spille minigolf (hvert år har banen et nyt tema) eller tage med på en guidet tur, hvor du lærer om øens historie, udvikling og fremtid. Den guidede tur tager omkring en time.

Governors Island Walking Tour

Vil du gerne se, alt det øen har at byde på og lære mere om den? Så book denne Governors Island Walking Tour. Du mødes med guiden og resten af turgruppen i Downtown Manhattan, og så tager I færgen sammen. Fremme på øen viser guiden dig alle højdepunkterne, lige fra de historiske bygninger og forter til nogle af byens bedste madvogne. I løbet af turen lærer du alt om denne New York-perles fortid og nutid.

Book Governors Island Walking Tour her

Governors Island New York - Hus Governors Island in New York Skyline

Cykel på Governors Island

En cykeltur rundt på Governors Island er en god måde at udforske den fredelige ø på. Faktisk er øen som skabt til hyggelige cykelture. Det bedste af det hele er, at du om formiddagen på hverdage (fra klokken 10.00 til 12.00) gratis kan leje en cykel i én time. Hop i sadlen, og kør en tur gennem både det historiske område og den nyligt anlagte 30 acre (ca. 121.000 kvadratmeter) store park. Det tager ikke mere end 1-1,5 time at se hele øen. Du kan selvfølgelig også tage dig god tid og tage en god bog og et strandhåndklæde med, så du rigtig kan få dig en slapper. En anden sjov måde at udforske øen på er på en såkaldt surrey bike (en firhjulet cykel). Den har plads til 2 eller 4 personer plus 2 små børn foran, så du kan tage hele familien med på cykeltur. Leje af en surrey bike er en af valgmulighederne med et New York Explorer Pass.

Governors Island in New York 1WTC Governors Island i New York Bygning

Bo på Governors Island

Det er muligt at blive på Governors Island, efter den sidste færge er sejlet. Der ligger adskillige luksustelte ved vandet, hvor der er udsigt til Manhattans skyline. Her kan du tilbringe en rolig nat i luksuriøse omgivelser. Collective Governors Islands telte er fuldt udstyret og har komfortable senge, aircondition og roomservice. Underholdningen er der også sørget for. Der er jævnligt forskellige optrædener, og du kan starte dagen med en meditations- eller yogatime. Det her er måske New Yorks mest unikke indkvartering.

Hvordan kommer man til Governors Island?

Fra den 1. maj indtil slutningen af oktober sejler en færge mellem Governors Island og Manhattan hver dag. Governors Island Ferry sejler cirka en gang i timen på hverdage og hver halve time i weekenden fra Battery Maritime Building, der ligger på 10 South Street, (øst for Staten Island Ferry) på Lower Manhattan. En billet til færgen koster 3 $. I øjeblikket skal besøgende booke færgebilletter online..

Du kommer til Battery Maritime Building ved at tage subway-linje R til stationen Whitehall St., linje 1 til South Ferry Station eller linje 4 eller 5 til Bowling Green Station. Alternativt kan du tage bus-linje M6, M9 eller M15 derhen. Fra Brooklyn kan du komme til øen med en færge fra Pier 6.

Om sommeren kan du i weekenden også komme frem med NYC Ferry. Mellem klokken 10.00 og 17.00 sejler færgen på East River Route og South Brooklyn Route til Governors Island omkring en gang i timen.

Erics tip: Jeg har været på Governors Island flere gange, og jeg synes, det er en hyggelig ø. Færgeturen derover tager kun fem minutter, og der er meget fredeligt derovre. Det er det perfekte sted at nyde sin frokost og en skøn udsigt.

Governors Island New York - Luftfoto

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter