Spa i New York

Køb billetter nu
Spa i New York

Det bedste spa i New York er QC NY Spa på Governors Island. Udover saunaer og swimmingpools byder dette spa på mere end 20 wellness-oplevelser, og ikke mindst en fantastisk udsigt over New Yorks skyline. Her bliver du omsluttet af luksus og fred og ro. Besøg dette sted, hvis du vil nyde lidt afslapning væk fra byens travlhed.

Book billetter til QC NY Spa i New York her

Spa i New York

Dette spa i New York har mere end 20 wellness-oplevelser; fra saunaer og dampbade til infrarøde senge og spabade. Fra den opvarmede udendørspool kan du nyde udsigten til Manhattan med en cocktail i hånden. Da dette spa er meget rummeligt indrettet, er der masser af plads til alle gæster. Alt er designet til, at du kan koble helt af og nyde følelsen af luksus.

Dette spa ligger på Governors Island, der er en lille ø sydøst for Manhattan. Det er det perfekte sted at komme lidt væk fra byens liv og røre. Øen har masser af historie. Eksempelvis er spa-bygningerne mere end 100 år gamle og blev tidligere brugt som kaserne. I dag er de blevet renoveret og omdannet til et smukt luksusspa.

Spa i New York - QC NY Spa Spa i New York - Udsigt

QC NY Spa

Din billet giver dig timevis af adgang til dette spa i New York, så du kan nyde en masse wellness. Når du ankommer får ud udleveret en badekåbe og slippers. Der er også garderobebokse, hvor du kan opbevare alle dine ejendele, og der er håndklæder, som du frit kan bruge. Derudover kan du få kaffe, te, vand og små snacks. Du kan også forkæle dig selv lidt ekstra ved at booke en behandling, f.eks. en massage eller ansigtsbehandling, eller du kan nyde en god frokost.

Erics tip: Jeg blev positivt overrasket over dette NYC spa; der er dejligt rummeligt, der er noget for enhver smag og det ligger tæt på Manhattan. Det er helt klart pengene værd for nogle timers afslapning. Det er en god idé at give dette som gave til mors dag eller at besøge stedet med en, du holder af. Når du skal til New York med vennerne, bør du ikke gå glip af at opleve dette sted.

Spa i New York - Drinks

Praktisk information

For at komme til dette spa skal du tage en færge, som afgår fra Downtown Manhattan. Færgeturen er inkluderet i billetten til spabadet.

  • Beliggenhed: Governors Island
  • Åbningstider: Åben hver dag
  • Aldersgrænse: fra 21 år

Book billetter til QC NY Spa i New York her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev