LUKKET – Gray Line hop-on-hop-off-bus i New York

Gray Line hop-on-hop-off-bus i New York

De røde Gray Line hop-on-hop off-busser i New York er formentlig byens mest populære sightseeing-busser. I starten af din ferie er det ideelt at tage en tur rundt på en eller flere af hop-on-hop-off-busruterne. Det er nemlig er perfekt måde at udforske byen og dens seværdigheder på. Der er mere end 40 stoppesteder, hvor du kan stige på eller af bussen. Undervejs fortæller guiden dig en masse spændende facts om New Yorks berømte attraktioner.

Gray Line Hop on hop off busser kører desværre ikke længere. Køb billetter til Big Bus istedet. 

Contents

Gray Line-ruter

De røde hop-on-hop-off-busser i New York tilbyder de følgende 4 fire forskellige ruter:

 • Uptown-ruten
 • Downtown-ruten
 • Brooklyn-ruten
 • Aftenturen (Night Tour)

Downtown-ruten (ca. 2 timer)

Uptown- og Downtown-ruten går gennem Manhattan. Busserne kører forbi alle hovedattraktionerne. Downtown-ruten starter ved Times Square, og der er stoppesteder blandt andet ved Empire State Building, SoHo, Little Italy, Chinatown og Battery Park. Køber du en 24-timers billet, så kan du køre på denne rute inden for 24 sammenhængende timer.

Uptown-ruten (ca. 2 timer)

Med en 48- eller 72-timers billet kan du også køre på andre ruter, heriblandt Uptown-ruten. Denne rute starter også ved Times Square og går hele vejen rundt om Central Park. Hvis du bliver på bussen hele turen rundt, så tager det omkring 2 timer. Du kan selvfølgelig også vælge at stige af undervejs ved American Museum of Natural History, Upper West Side, Apollo Theater i Harlem, Guggenheim Museum eller et af de mange andre stoppesteder.

Brooklyn-ruten (ca. 1,5 time)

Brooklyn-ruten er en rute med 8 stoppesteder, der dækker en stor del af Brooklyn. Turen afgår tre gange om dagen fra Old Fulton Street, ved Prospect Street i Brooklyn. Du kan komme til dette stoppested ved at tage subway-linje A eller C til High St eller linje F til York St. Bussen kører gennem Brooklyn, og du kan blandt andet se Barclays Center, Brooklyn Botanic Garden og Brooklyn Museum.

Night Tour (ca. 2,5 time)

Køber du en 48- eller 72-timers billet til hop-on-hop-off-busserne, så bør du bestemt tage på aftenturen (Night Tour). Det er faktisk ikke en egentlig hop-on-hop-off-bustur, da der ikke er mulighed for at stige på eller af bussen ved forskellige stoppesteder. Det gør dog ikke så meget, for jeg er sikker på, du vil have lyst til at blive på bussen og opleve turen i sin helhed. På aftenturen kører bussen gennem Manhattan og krydser Manhattan Bridge mod Brooklyn. Night Tour giver dig mulighed for at nyde de smukkest oplyste steder i New York. I tiden op til og lige efter jul kan du komme på en Holiday Lights Tour i stedet for. På denne tur får du New Yorks fortryllende julepynt og -lys at se.

Gray Line hop-on-hop-off-bus i New York - Night Tour Gray Line hop-on-hop-off-bus i New York - Brooklyn om aftenen

Gray Line billetter

Gray Line hop-on-hop-off-bus i New York tilbyder en række forskellige slags billetter og pakkeløsninger.

Dagsbilletter

Du kan købe billetter, der gælder i en eller flere dage. Den billigste mulighed er en 24-timers billet, som du kun kan køre på én rute med (Downtown, Uptown eller Brooklyn). Er du kun i New York i en dag? Så er en dagsbillet til Big Bus’ hop-on-hop-off-busser en god løsning. Med denne Big Bus-billet kan du nemlig køre på både Uptown- og Downtown-ruten.

48- og 72-timers billetter er en dyrere løsning, men til gengæld kan du køre, så meget du vil på alle dagsruterne. Derudover inkluderer disse billetter én aftentur (Night Tour). Du får dermed mulighed for at udforske hele byen i løbet af et par dage.

Pakketilbud med hop-on-hop-off-busser og seværdigheder

Udover billetter kun til hop-on-hop-off-busserne, er der flere særlige pakkeløsninger, der inkluderer en billet til hop-on-hop-off-busserne. Den bedste af disse er pakkeløsningen til hop-on-hop-off-busser og seværdigheder, der går under navnet Freestyle Pass. Den er med en 72-timers billet til hop-on-hop-off-busserne plus adgang til 3, 5 eller 7 attraktioner. Denne pakke giver også mulighed for at besøge One World Observatory, hvilket ikke er muligt med de fleste andre rabatkort. Du kan indløse dit værdibevis ved at vise det på mobilen eller i udskrevet form Gray Line Visitor Center nær Times Square.

Aftenturen (Night Tour)

Hvis du ikke har lyst til at køre med hop-on-hop-off-busserne om dagen, men hellere vil nøjes med at se den smukt oplyste by på en aftentur, så kan du booke en billet blot til denne tur. Aftenturen (Night Tour) varer omkring 2,5 time. I den såkaldte Holiday Season (fra slutningen af november og i hele december) kan du i stedet for den almindelige aftentur komme på en Holiday Light Tour og beundre Manhattans smukke julepynt og -lys.

Gray Line hop-on-hop-off-bus i New York - Guide

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis med al den nødvendige information. Du behøver ikke at bytte dit værdibevis til en billet, inden du stiger på bussen. Du kan blot fremvise dit værdibevis på din mobiltelefon eller i udskrevet form og stige på ved ethvert stoppested på ruten.

 • Afgangssted: Times Square
 • Afgangstider:
  • Downtown-ruten: mellem klokken 08.00 og18.00: hvert 20.-25. minut
  • Uptown-ruten: mellem klokken 09.00 og 17.00: hvert 25.-30. minut
  • Brooklyn-ruten: mellem klokken 10.00 og 15.00: hvert 25.-30. minut
  • Aftenturen (Night Tour): dagligt klokken 18.30
 • Den 25. december og 1. januar kører busserne ikke. Juleaften (24. december) og nytårsaften kører de kun fra kl. 09.00 til 12.00.
 • Der er ingen Holiday Lights Tour på Thanksgiving Day, juleaften (24. december), Christmas Day (25. december), nytårsaften og nytårsdag.
 • Børn fra 0-3 år kører gratis med

Læs om andre hop-on-hop-off-busselskaber i New York

Gray Line hop-on-hop-off-bus i New York - Stoppested

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev