2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Hop-on-hop-off-cruise i New York

Hop-on-hop-off-cruise i New York

Køb billetter nu
Hop-on-hop-off-cruise i New York

Hop-on-hop-off-cruise i New York er en glimrende måde at få set mange af byens højdepunkter på. Du kan vælge at hoppe af og på ved de forskellige stop undervejs, eller du kan bare læne dig tilbage og nyde den 1,5 time lange tur langs Hudson River. Ombord er der en professionel guide, som fortæller dig om de seværdigheder, du passerer undervejs, heriblandt Empire State Building, One World Trade Center, Frihedsgudinden, Battery Park, Wall Street, DUMBO, Brooklyn Bridge Park og Intrepid Sea, Air and Space Museum.

Book dine billetter til hop-on-hop-of-cruise her

Udsigt over Manhattan

Stig om bord på hop-on-hop-off-båden ved Manhattans Pier 79. Du kan vælge at sidde indenfor, hvor der er aircondition, eller udendørs på det øverste dæk. Uanset hvilken af de to muligheder, du vælger, får du en flot udsigt. Sørg for at have kameraet klar, så du kan få de perfekte fotos af Brooklyn Bridge, Ellis Island og Frihedsgudinden. Hvis du gerne vil se nærmere på nogle af seværdighederne, så kan du hoppe af ved et af bådturens stoppesteder. Eksempelvis kan du stå af ved Pier 1 for at nyde Brooklyn Bridge Park, som er det perfekte sted til en picnic, når vejret er godt. Du kan også stå af ved Pier 11 og udforske Wall Street og Financial District. Hvis du derimod gerne vil blive på båden og slappe af, så kan du købe mad og drikkevarer ombord til at fylde energidepoterne op med. Et hop-on-hop-off-cruise er den perfekte måde at udforske Lower Manhattan i dit eget tempo på.

Hop-on-hop-off-cruise med entré til One World Observatory

Har du planer om at tage på opdagelse i Downtown Manhattan? Hvorfor så ikke opgradere dit hop-on-hop-off-cruise til at inkludere entré til One World Observatory? Det vil spare dig både tid og besvær. Tag til One World Trade Center efter dit cruise, og tag den imponerende elevator op til den 101. sal. Herfra kan du beundre Downtown Manhattans højdepunkter, som du lige har betragtet fra vandsiden.

Book dine billetter til hop-on-hop-off-cruise med entré til One World Observatory her

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Du skal printe værdibeviset ud og bruge det som billet til bådturen.

  • Varighed: 1,5 time
  • Afgangssted: Pier 79
  • Afgangstid: Fleksibel
  • Første afgang: klokken 10.00
  • Sidste afgang: omkring klokken 18.00
  • Bådene afgår hvert 45. minut
  • Sejler til: Pier 79, World Financial Center, Pier 11, Pier 1 (Brooklyn Bridge Park)

Book dine billetter til hop-on-hop-off-cruise here

TIP: Bådturen er inkluderet i New York Pass

Hop-on-hop-off-cruise i New York - Båden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter