Kinky Boots New York billetter

Kinky Boots Broadway

Spar penge på dine Kinky Boots New York tickets ved at købe dem, inden du rejser. Det er nemt og sikkert at købe billetter online, og det vil spare dig både tid og penge. Broadway-favoritten Kinky Boots The Musical er tilbage i New York. Det er en sjov musical, der fortæller historien om en skofabrik på fallittens rand. Den bliver reddet ved at sadle om og henvende sig til et nichemarked, nemlig drag queens! Showet handler om at overvinde stereotyper og fordomme og så naturligvis om seriøst kinky støvler! Den berømte popsanger Cyndi Lauper har leveret musik og tekst til musicalen, der er baseret på en bog af Harvey Fierstein. Kinky Boots er charmerende og rørende, og showet vandt en Tony Award for bedste musical i 2013. Der er også masser af underholdende øjeblikke, så du er garanteret en sjov aften på off-Broadway’s Stage 42!

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Charlie og skofabrikken

Charlie bor i London med sin forlovede, men beslutter sig for at tage tilbage til Northampton for at overtage, den fabrik han har arvet efter sin far. Fabrikken har været i familiens eje i fire generationer og er kendt for at producere herresko i høj kvalitet. Problemet er dog, at skoene ikke er moderne, og at salget derfor går dårligt. Charlie er tvunget til at tage en beslutning. Skal han lukke fabrikken eller lave den helt om?

Han husker sit møde med Lola, en drag queen fra London, og hendes backup-dansere The Angels. Lola havde forklaret ham, at det bestemt ikke var sjovt at optræde i dyre højhælede damesko, men at det var absolut nødvendigt for en drag queen. Charlie spørger Lola om hjælp til at skabe disse sko til drag queens og dermed redde fabrikken. Det er dog ikke alle fabrikkens medarbejdere, der er glade for denne nye retning, og Charlies forlovede er heller ikke begejstret. Charlie og Lola skal være færdige inden modeugen i Milano. Mon de når det?

Kinky Boots - Drag Queens Kinky Boots - Røde støvler

Utroligt høje hæle og popsange

Kinky Boots er helt sikkert en musical med sjæl. Det er i høj grad takket være sangene, som Cyndi Lauper står bag, deriblandt den fængende Sex is in the Heel og balladen The Soul of a Man. Publikum sidder fulde af forventning og venter på at finde ud af, hvilken sang der kommer på som det næste. De, der forsøger at lade være med at synge med, kommer sikkert til at give op, inden første akt er forbi.

Selvfølgelig er en musical om sko ikke komplet uden et par, der i den grad stjæler showet. De knæhøje, glimtende, røde og helt utroligt høje støvler har næsten gjort sig fortjent til en Tony Award i sig selv. Heldigvis er resten af kostumerne og støvlerne også ganske spektakulære. Popsangene og feel good-historien er det, der gør Kinky Boots til en helt igennem underholdende musical.

Kinky Boots - Dans Kinky Boots - Ballard

Hvordan køber jeg Kinky Boots New York billetter?

Kinky Boots New York tickets tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.
Erics tip: Kinky Boots byder på masser af interessante temaer og indeholder groft sprog, og derfor vil jeg ikke anbefale showet til børn under 10 år.

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret. Forestillingen er ikke egnet for børn under 10 år
 • Varighed: omkring 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Stage 42, 422 West 42nd Street
 • Hjælpemidler: 
 • Klik her for salsplanen over Stage 42
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev