Long Island City i New York

Long Island City i New York

Long Island City New York (LIC) ligger tæt på East River, modsat Manhattans østlige side. Dette kvarter i Queens er kendt for sine billige hoteller, sin pulserende kunstscene og sine parker ved vandet med udsigt over Manhattans skyline. Long Island City er et godt budgetvenligt alternativ til overnatning på Manhattan. Det tager kun et kvarter at rejse fra Long Island City til Manhattan med metroen.

Sightseeing i Long Island City

Long Island City er måske ikke det første sted du tænker på, når du tænker på New York, men der er en række hyggelige steder at besøge.

MoMA PS1

MoMA PS1 i Long Island City er en del af Museum of Modern Art på Manhattan. Dette udstillingssted viser eksperimentelle værker af nye kunstnere.  Er du fan af kunst og musik, og har du planer om at tage til Long Island om sommeren? Hver sommer holder MoMA PS1 de såkaldte Warm Up Sessions, hvor du hver lørdag kan lytte musik i forskellige genrer i et kreativt udendørs område.

Ved vandet i Long Island City

Da Long Island City ligger ved East River, kan du også gå langs vandet og nyde udsigten over Manhattan og Roosevelt Island. Gå gennem Gantry Plaza State Park, hvor du bl.a. kan finde det store Long Island-skilt og Pepsi-Cola-skiltet. Hvis du er i New York i marts eller april, kan du besøge Hunter’s Point South Park. I disse måneder blomstrer, og du kan tage smukke billeder med skyline i baggrunden.

Silvercup Studios

Silvercup Studios ligger i Long Island City. Her finder du studier, hvor der optages film og serier. Silvercup har været et af de store optagelsesfaciliteter for serier som Sex and the City, The Sopranos og Gossip Girl. Det er også en ikonisk bygning på grund af det store logo på taget, som kan ses fra metrostationen Queensboro Plaza.

Long Island City i New York - MoMa PS1 Long Island City i New York - Gantry Park

Tilgængelighed i Long Island City

Det er meget nemt at rejse fra Manhattan til Long Island City og vice versa. Der er flere metrolinjer til Queens-bydelen, og da Long Island City ligger ved vandet, kan du også tage NYC Ferry.

Metro til Long Island City

Kvarteret ligger lige uden for Manhattan, så det ligger lidt afsides, men er meget nemt at komme til. Mange af hotellerne i LIC ligger tæt på en metrostation, så du er kun ét stop fra Manhattan og kan være på Times Square på 15 minutter.

Hvis du ankommer til JFK Lufthavn, kan du tage JFK AirTrain for at komme hurtigt til Long Island City. AirTrain bringer dig til metrostationen Jamaica Center, hvor du kan skifte til metrolinje E. Denne linje går i retning af Manhattan og passerer gennem Long Island City.

NYC Ferry

En billig og nem måde at komme fra Long Island City på er med NYC Ferry. På NYC Ferry har du under krydsningen, en fantastisk udsigt over skyline, og du kan nemt komme til de forskellige dele af Manhattan. Når du vender tilbage med NYC Ferry til Long Island City, kan du stige om bord ved de forskellige stop på Manhattan.

Hvor skal man bo i Long Island City?

Hoteller i Long Island City er overkommelige muligheder på din rejse til New York. De fleste er placeret i Dutch Kills, et område i Long Island City. Der var tidligere mange fabrikker i Long Island City, men nogle af dem har fået et nyt formål, f.eks. som hotel.

I Long Island kan jeg også anbefale Hotel Ravel, som byder på god mad og en smuk udsigt over skyline og Roosevelt Island. Andre billige hoteller i nærheden af metroen er Sonder the Dutch og Hyatt Place Long Island City. Hvis du er på udkig efter noget mere kunstnerisk, så er Aloft Long Island City et godt sted at bo. LIC Hotel har en tagterrasse, hvor du kan nyde udsigten over skyline.

Er du på udkig efter en rigtig New York-oplevelse, så vil jeg til enhver tid anbefale et ophold på Manhattan. Hvis dette ikke er en mulighed med dit budget, så er Long Island City et godt alternativ. Nærmere Manhattan kommer man ikke, og her er der en fornuftig sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Long Island City i New York- bygninger Long Island City i New York - Gade

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev