Long Island City i New York

Long Island City i New York

Long Island City i New York ligger over for det østlige Manhattan, på den anden side af East River. Området er kendt for sine parker, der ligger ud til vandet, sit kreative miljø og konstante fornyelser. Jeg synes mest af alt, at det er er et budgetvenligt alternativ til at bo på Manhattan. Det tager blot 15 minutter at køre fra Long Island City til Manhattan med subway.

Den skjulte kunstscene

Long Island City har mange gallerier, kunstinstitutioner og atelierer. Disse steder er ikke så velkendte og kan derfor være svære at finde. Et af de mere prominente kunststeder i området er MoMA PS1. Det er et udstillingslokale med fokus på moderne og eksperimenterende kunst. Er du fan af kunst og musik, og har du planer om at tage til Long Island om sommeren? Hver sommer holder MoMA PS1 de såkaldte Warm Up Sessions, hvor du hver lørdag kan lytte musik i forskellige genrer i et kreativt udendørs område. Efter dit besøg på MoMA PS1, kan du tage på The Creek and The Cave, som er en er en mexicansk restaurant i California-stil. Her serverer de gode burgere, og så har de en lounge (hvor bl.a. standupkomikere optræder) og en hyggelig udendørs terrasse, hvor du passende kan nyde en lækker margarita og nachos.

Long Island City i New York - MoMa PS1 Long Island City i New York - Gantry Park

Overnatning i Long Island City

Long Island City er ikke rigtig et område, der er værd at færdes i – ikke endnu i hvert fald. Dog er det et af byens upcoming kvarterer. Du vil med garanti bemærke de mange byggepladser, hvor det frem for alt er hoteller, der er ved at blive bygget. Priserne er meget rimelige på de fleste hoteller i området, og prisniveauet er noget lavere end på Manhattan. Hotel Ravel er værd at fremhæve for sin fantastiske udsigt og gode mad. Paper Factory Hotel er endnu et hotel, jeg anbefaler i området. Som navnet antyder, ligger det i en tidligere papirfabrik, som er blevet transformeret til et hotel. Her er der en ægte New York City-atmosfære, og værelserne er moderne, men alligevel hyggelige. Er du på udkig efter en rigtig New York-oplevelse, så vil jeg til enhver tid anbefale et ophold på Manhattan. Hvis dette ikke er en mulighed med dit budget, så er Long Island City et godt alternativ. Nærmere Manhattan kommer man ikke, og her er der en fornuftig sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Long Island City i New York Buildings Long Island City i New York - Gade

Roosevelt Island Tramway

Hvis du har god tid til at transportere dig fra Long Island City til Manhattan en dag, så kan vil anbefale dig at tage en gåtur over Roosevelt Bridge til Roosevelt Island. Her kan du tage nogle fine billeder nede ved vandet, mens du bevæger dig i retning mod Roosevelt Island Tramway. Det er en kabelbane, som tager dig til Manhattan for bare 2.75 $ (eller endda gratis, hvis du har et Unlimited MetroCard). Det er en billig og ikke mindst speciel måde at nå frem til Manhattan på!

Erics tip: Det er en god idé ikke at gå alene rundt i Long Island City om natten, da der som oftest er meget stille i gaderne ved den tid. Det kan derfor godt få en til at føle sig utryg.

Long Island City i New York - Tog Long Island City i New York Roosevelt Island

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev