New York Aquarium

Køb billetter nu
New York Aquarium

New York Aquarium på Coney Island er det eneste akvarium i New York. Det bliver drevet af Wildlife Conservation Society. Akvariet huser hundredvis af forskellige dyrearter og har til formål at bevare dyre- og planteliv gennem forskning og undervisning samt at inspirere besøgende til at værdsætte naturen. New York Aquarium lå oprindeligt i Battery Park, Lower Manhattan og slog dørene op for første gang den 10. december 1896. Dette akvarium lukkede i 1941, hvorefter dets dyr midlertidigt blev flyttet til Bronx Zoo. Den 6. juli 1957 åbnede akvariet på ny, denne gang på Coney Island.

Køb billetter til New York Aquarium inkl. 4D-film her

Udstillinger

New York Aquarium huser flere hundrede forskellige havdyr, som lever i naturtro kopier af deres naturlige habitater. Det er et rigtig godt sted at besøge med børn i New York. Akvariet byder eksempelvis på havoddere og pingviner, der svømmer langs sten og træer fra den nordøstlige del af Stillehavet. Ocean Wonders: Sharks! åbnede i 2018. Det består af et stort akvarium og et informationscenter med hajer som omdrejningspunkt. Besøg også Aquatheater, og se søløver udfolde deres akrobatiske evner. Der er flere forestillinger om dagen.

En verden under vandet

Der er adskillige ansatte rundt om i New York Aquarium, der står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål. Når du er kommet ind, så sørg for at tjekke, hvornår dyrene bliver fodret. Det er ganske underholdende, så det er en skam, hvis du misser den oplevelse. Besøg også akvariets 4D-teater, hvor en 3D-film kombineres med en ekstra dimension i form af effekter, der kan mærkes på kroppen.

Eris tip: Et besøg i New Yorks akvarium kan med fordel kombineres med en gåtur langs Coney Islands promenade og en rutsjebanetur i Luna Park. Husk endelig også at prøve en af de berømte hotdogs Nathan’s

Praktisk information

Efter dit køb modtager du en e-billet, som du kan printe ud eller vise på din mobiltelefon.

  • Sted: Surf Avenue og West 8th Street, Coney Island
  • Åbningstider:
    • Dagligt: 10:00 til 16:00
  • Børn i alderen 0-2 år kommer gratis med ind

Køb billetter til New York Aquarium inkl. 4D-film her

New York Aquarium - Fodring New York Aquarium - Koralrev

Er der gratis entré til NYC Aquarium free?

Der er ikke gratis adgang til New York Aquarium, men entré er inkluderet med et New York Sightseeing Pass.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter