Macy’s Thanksgiving Day Parade 2024

Macy's Thanksgiving Parade

Macy’s Thanksgiving Day Parade er et årligt event, der finder sted på Thanksgiving Day i New York, den fjerde torsdag i november. I 2024 finder Macy’s Thanksgiving Day Parade sted torsdag 28. november. Paraden tiltrækker mange besøgende hvert år, eller folk ser paraden på tv. Paraden byder på pyntede paradevogne, showbands, cheerleaders og selvfølgelig de berømte gigantiske balloner, der forestiller forskellige figurer såsom Spiderman, Mickey Mouse og Hello Kitty. Der er i øvrigt over 8.000 frivillige, der arbejder på den 4 km lange rute. Hvis du er i New York i slutningen af november, så må du simpelthen ikke misse Macy’s Thanksgiving Day Parade.

Contents

Macy’s Thanksgiving Day Parade

På Thanksgiving Day klokken omkring 08.30 starter Macy’s Thanksgiving Parade på vestsiden af Central Park ved 77th Street. Paraden fortsætter herefter ned ad 6th Avenue mod Herald Square på 34th Street, hvor stormagasinet Macy’s ligger.

Allerede klokken 06.00 begynder folk at stille sig langs ruten til Macy´s Parade for at sikre sig gode pladser. Hvis du gerne vil have en god plads, er det derfor med at tage derhen tidligt. Nogle gange er dele af gaderne afspærrede for at undgå for store folkemængder. Hvis du ikke kan finde en plads langs ruten, så prøv at gå en blok længere væk. Ballonerne er nemlig så store, at du sagtens kan se dem på afstand.

Macys Thanksgiving Day Parade - Balloner Macys Thanksgiving Day Parade - paraden

Gode steder at se paraden

Det bedste sted at se paraden er ved Central Park West, mellem 60th og 70th Street. Der er mest proppet omkring Herald Square. Jeg anbefaler at undgå paraden mellem 34th og 38th Street. Det er nemlig her, man filmer til tv-udsendelsen, som millioner af amerikanere følger hjemme i stuerne. Inden du tager hen til paraden, så sørg for at tjekke Macy’s Thanksgiving Parades website for at se opdateret information, ruten og tidsplanen, da det altsammen kan ændre sig. Hvis du foretrækker at se paraden fra et indendørs udsigtspunkt, der ligger på ruten, så kan du booke Thanksgiving Day Parade Breakfast.

Macy’s Thanksgiving Day Parade Restaurant udsigter

Hvis du vil være sikret et godt sted at se paraden, kan du booke et sted. På denne måde kan du se paraden fra et varmt sted, eller du kan se det fra et udendørs privat synsområde. Du får også toilet, mad og drikkevarer.

Se årets muligheder nedenfor:

  • 1. mulighed: Fejr Thanksgiving I Gotham Hall. På dette smukke sted kan du se paraden i et privat udendørs udsigtsområde. I mellemtiden kan du gå indenfor og nyde et udvalg af brucnhretter, en åben bar og live underholdning. Denne mulighed er også sjov for børn, takket være en tryllekunstner, ansigtsmaling og ballonkunstnere.
    Book din Thanksgiving Day Parade Vieving Brucnh i Gotham Hall her
  • 3. mulighed: Sikr dig et godt sted langs ruten til Macy's Thanksgiving Parade med en god udsigt til vognene. Hold varmen indendørs, eller se paraden fra det private område udenfor. Der er en brunchbuffet, hvis du skulle blive sulten.
    Book din Thanksgiving Day Parade Premium Viewing Brunch her

Gigantiske balloner

Ikke blot kan du opleve Thanksgiving-paraden, men aftenen inden kan du se de gigantiske balloner blive pustet op. Det sker i et bestemt område i nærheden af American Museum of Natural History på Upper West Side. Det er nødvendigt med en god portion tålmodighed, hvis du vil frem til dette område. Hegn bliver sat op for at danne rækker, hvilket hjælper til, at eventet kan køre så glat som muligt. Oppustningen af ballonerne tiltrækker altid massevis af mennesker, så vær forberedt på travle gader og lange køer. Normalt starter køerne omkring klokken 12.00 ved 72nd Street og Columbus Avenue. Området er åbent for offentligheden indtil kl 18.00.

Erics tip: “Hvis ikke du har set balloner tæt på dagen inden Thanksgiving-parade eller på selve dagen for paraden, så har du en chance til. Når paraden er slut bliver ballonerne nemlig tømt for luft omkring 34th Street og 6th Avenue.”

Macy's Thanksgiving Parade - Balloner pustes op Macy's Thanksgiving Parade - Spiderman

Hvor er Macy's Thanksgiving Day Parade?

Macy's Thanksgiving Day Parade starter ved vestsiden af Central Park på 77th Street og går mod Macy's stormagasin, der ligger på 34th Street. Læs mere her

På hvilket tidspunkt begynder Macys Thanksgiving Day Parade?

Macy's Thanksgiving Day Parade starter kl. 8.30 om morgenen. Læs mere om paraden her.

Hvordan får du et godt sted til Macy's Thanksgiving Day Parade?

For at få et godt synspunkt for Macy's Thanksgiving Day Parade, kom der tidligt eller book et indendørs visningsområde. Læs mere her.

Hvor længe varer Macy's Thanksgiving Day Parade?

Macy's Thanksgiving Day Parade varer i tre timer. Læs mere om paraden her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev