Macy’s Thanksgiving Parade 2021

Macy's Thanksgiving Parade

Macy’s Thanksgiving Parade er et årligt event, der finder sted på Thanksgiving Day i november. Hvert år trækker paraden mere end 3 millioner besøgende til, og der er mere end 50 millioner, der ser den live i tv’et. Paraden byder på pyntede paradevogne, showbands, cheerleaders og selvfølgelig de berømte gigantiske balloner, der forestiller forskellige figurer såsom Spiderman, Mickey Mouse og Hello Kitty. Der er i øvrigt over 8.000 frivillige, der arbejder på den 4 km lange rute. Hvis du er i New York i slutningen af november, så må du simpelthen ikke misse Macy’s Thanksgiving Parade.

Gigantiske balloner

Ikke blot kan du opleve Thanksgiving-paraden, men aftenen inden kan du se de gigantiske balloner blive pustet op. Det sker i et bestemt område i nærheden af American Museum of Natural History på Upper West Side. Det er nødvendigt med en god portion tålmodighed, hvis du vil frem til dette område. Hegn bliver sat op for at danne rækker, hvilket hjælper til, at eventet kan køre så glat som muligt. Oppustningen af ballonerne tiltrækker altid massevis af mennesker, så vær forberedt på travle gader og lange køer. Normalt starter køerne omkring klokken 15.00 ved 79th Street og Columbus Avenue. Området er åbent for offentligheden fra kl. 13.00 til 20.00.

Macy's Thanksgiving Parade - Balloner pustes op Macy's Thanksgiving Parade - Spiderman

Macy’s Thanksgiving Parade

På Thanksgiving Day klokken omkring 09.00 starter Macy’s Thanksgiving Parade på vestsiden af Central Park ved 77th Street. Paraden fortsætter herefter ned ad 6th Avenue mod Herald Square på 34th Street, hvor stormagasinet Macy’s ligger. Allerede klokken 06.00 begynder folk at stille sig langs ruten for at sikre sig gode pladser. Hvis du gerne vil have en god plads, er det derfor med at tage derhen tidligt. Nogle gange er dele af gaderne afspærrede for at undgå for store folkemængder. Hvis du ikke kan finde en plads langs ruten, så prøv at gå en blok længere væk. Ballonerne er nemlig så store, at du sagtens kan se dem på afstand.

Gode steder at se paraden

Det bedste sted at se paraden er ved Central Park West, mellem 60th og 70th Street. Der er mest proppet omkring Herald Square. Jeg anbefaler at undgå paraden mellem 34th og 38th Street. Det er nemlig her, man filmer til tv-udsendelsen, som millioner af amerikanere følger hjemme i stuerne. Inden du tager hen til paraden, så sørg for at tjekke Macy’s Thanksgiving Parades website for at se opdateret information, ruten og tidsplanen, da det altsammen kan ændre sig. Hvis du foretrækker at se paraden fra et indendørs udsigtspunkt, der ligger på ruten, så kan du booke Thanksgiving Day Parade Breakfast.

Erics tip: Hvis ikke du har set balloner tæt på dagen inden Thanksgiving-parade eller på selve dagen for paraden, så har du en chance til. Når paraden er slut bliver ballonerne nemlig tømt for luft omkring 34th Street og 6th Avenue.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter