My Fair Lady Broadway billetter

My Fair Lady Broadway billetter

My Fair Lady er endelig kommet tilbage på Broadway takket være den store efterspørgsel! Men showet er kun tilbage i en begrænset periode, så køb dine My Fair Lady Broadway tickets, inden du rejser afsted til New York. Det er ikke blot nemt og sikkert at købe teaterbilletter online, men det sparer dig også tid og penge at købe billetterne på nettet. My Fair Lady er blevet kaldt en af århundredets bedste musicals, så gå ikke glip af chancen for at se forestillingen på Vivian Beaumont Theatre!

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Væddemålet

My Fair Lady er endelig tilbage på Broadway efter hele 25 års ventetid. Musicalen handler om Eliza Doolittle, en uhøflig blomsterpige med en stærk cockney-dialekt. De to pompøse gentlemen Henry Higgins og Colonel Pickering har en interesse i fonetik, og de spotter Eliza på markedet. Vil det lykkedes Higgins at få Eliza til at slippe af med dialekten og få hende transformeret til en lady? Denne genopsætning af musicalen har alle favoritnumrene fra tidligere versioner med, deriblandt I Could Have Danced All Night, Get Me to the Church on Time og Wouldn’t It Be Loverly.

Hvordan køber jeg My Fair Lady Broadway billetter?

Det er let at købe My Fair Lady Broadway tickets. Ovenfor kan du vælge, hvilken dato du vil afsted og få et overblik over alle ledige billetter. Du kan vælge, hvor mange billetter du vil købe, tilføje dem til din indkøbskurv og betale med det samme. Når du har betalt, får du en bekræftelse og et værdibevis via e-mail. Værdibeviset bytter du til dine billetter på teatret, på dagen forestillingen finder sted, mindst en time inden den starter.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, som du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Betal med betalingskort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 12 personer eller derover.

Erics tip: My Fair Lady er et godt valg, hvis du gerne vil se en klassisk musical, der foregår i gamle dage, men som ikke er så tung som The Phantom of the Opera. Kulisserne, kostumerne, skuespillerne og endda teatrets siddepladser vækker altsammen Elizas Doolittles historie til live på vidunderlig vis. Husk at tage et kig på det flotte springvand i Lincoln Center efter showet. Vil du gøre aftenen endnu mere uforglemmelig? Fejr med stil ved at leje en limousine i New York, og du kan køre ned ad Broadway, inden du går til teatret.

Information om forestillingen

  • Minimumsalder: Børn på under 5 år må ikke komme ind på teatret
  • Sted: Vivian Beaumont Theatre, 150 West 65th Street
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev