National Geographic Encounter: Ocean Odyssey

Køb billetter nu
National Geographic Encounter Ocean Odyssey

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey er en attraktion på Times Square i New York. Ved hjælp af den nyeste teknologi bliver du taget med på en virtuel rejse ned i havets dyb. Stå ansigt til ansigt med hajer, hvaler, kæmpeblæksprutter og søløver, uden du behøver blive våd! Denne verden under vand er vakt til live af det Oscar- og Emmy-vindende team, der står bag ”Game of Thrones” og Martin Scorsese’s ”Hugo.” Du kan derfor være sikker på en imponerende visuel oplevelse.

Desværre er National Geographic Encounter lukket. Tjek ting at lave i New York for andre attraktioner i området omkring Times Square.

Virtuelt akvarium

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey er over 5.500 kvadratmeter stort, og det kan bedst beskrives som et virtuelt akvarium. Oplevelsen starter med, at du bliver omgivet af billeder og lyde fra havet. Sammen med en guide går du gennem en række forskellige habitater med hvert sit dyreliv. National Geographic Encounter byder også på en digital ‘’legeplads,’’ hvor du kan lege med blandt andet hologrammer og touchscreens. Derudover kan du lære om, hvordan man beskytter havet mod forurening, og den videnskabelige research det kræver. Gennem hele oplevelsen bruges der avanceret billed- og lydteknologi, hvilket får det til at føles, som om du virkelig er under vandet. Du kan regne med, at et besøg i National Geographic Encounter: Ocean Odyssey tager omkring 90 minutter.

Erics tip: National Geographic Encounter er en imponerende attraktion, og den er især god, hvis du har børn med, eller hvis du er meget interesseret i livet under havets overflade. Hvis du befinder dig omkring Times Square på en regnfuld dag, så skal du helt klart slå et smut forbi.

National Geographic Encounter Ocean Odyssey - Under vandet National Geographic Encounter Ocean Odyssey - Det dybe hav

Praktisk information

  • Åbningstider:
    • Søndag-torsdag: klokken 10.00-21.00
    • Fredag og lørdag: klokken 10.00-22.00
  • Sted: 226 West 44th Street, mellem Broadway og 8th Avenue
  • Alder: Oplevelsen er intens, og derfor er den mindre egnet for børn under 6 år
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev