The Mills at Jersey Gardens

The Mills at Jersey Gardens

The Mills at Jersey Gardens er et stort indendørs shoppingcenter i New Jersey. Hvis du har planer om en stor shoppetur på din New York rejse, så er der forskellige muligheder. Woodbury Common er et rigtig godt udendørs outlet-center med over 200 butikker, hvor du kan købe alle mulige mærkevarer med rabat. The Mills at Jersey Gardens er et mindre shoppingcenter, der byder på mere end 200 butikker samlet under samme tag. Her er både almindelige forretninger og outlet-butikker. Både shoppingcentret Jersey Gardens og outlet-centret Woodbury Common er nemme at komme til fra Manhattan.

Contents

The Mills at Jersey Gardens

Jersey Gardens er ikke et shoppingcenter kun med outlets, men der er enkelte outlet-butikker. Dog er der et godt udvalg af almindelige butikker. Der er endda en biograf, hvor du og din måske mindre shoppeglade partner kan snuppe en pause. Det er en win-win-situation, hvis du spørger mig!

Her er adskillige butikker fra velkendte kæder og også varehuse, såsom Bloomingdale’s og Neiman Marcus og Saks Fifth Avenue. Forny garderoben med den nyeste mode fra Banana Republic, Abercrombie & Fitch, Victoria’s Secret, Tommy Hilfiger, Nike og mange flere. Når du kommer ind i shoppingcentret, så start med at gå til informationen (Guest Services), og hent rabathæftet Savings Passport. Her kan du også få et detaljeret kort over centret, så du ikke misser nogen af de butikker, du vil i.

Erics tip: Hvis det er elektronik, du vil købe, så kan du glæde dig over, at momsen kun er på 3,3% på elektronik i Jersey Gardens. Den er dermed det halve af den almindelig momssats på 6,6 % i New Jersey. Desuden er der ingen moms på tøj her.

The Mills at Jersey Gardens Calvin Klein The Mills at Jersey Gardens - Shoppingcenter

Hvordan kommer jeg til Jersey Gardens Mall?

Busserne til The Mills at Jersey Gardens afgår fra Port Authority på Manhattans 8th Avenue. Du kan købe billetter i en automat. For at komme til Jersey Gardens skal du bruge en billet til 4 zoner. Du kan tage buslinje 111 eller 115. Busserne drives af NJ Transit, og det tager omkring 30-45 minutter at komme frem til shoppingcentret. Det kan nemt tage længere tid på tilbagevejen pga. traffik.

Erics tip: Når du er klar til at tage tilbage til New York, så sørg for at vente på bussen udenfor, ved busstoppestedet. Bussen bliver hurtigt fyldt op, så det er bedst at sørge for at være ved busstoppestedet 10-15 minutter, inden bussen kommer.

Praktisk information

  • Sted: New Jersey
  • Åbningstider:
    • Mandag-torsdag: kl. 11.00-20.00
    • Fredag-lørdag: kl. 10:00 – 21:00
    • Søndag: kl. 11.00-19.00

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev