New York Five Boro Bike Tour 2023

New York Five Boro Bike Tour

New York Five Boro Bike Tour finder sted hvert år den første søndag i maj. I 2023 falder den på 7. maj. På denne dag mødes mere end 30.000 deltagere fra hele verden på Lower Manhattan, inden de cykler NYC Five Boro Bike Tour. Ruten er 65 kilometer lang og er blevet gjort helt bilfri i forbindelse med denne begivenhed.

New York Five Boro Bike Tour

At cykle i New York kan normalt være en stor udfordring på grund af den tætte trafik. Under Five Boro Bike Tour vil du dog ikke blive generet af dette. Det er en unik måde at opleve de forskellige bydele i New York på. Cykelturen arrangeres for at promovere cykling i New York.

New York Five Boro Bike Tour - Cheerleaders New York Five Boro Bike Tour - Bryant Park

Ruten

Five Boro Bike Tour starter i Bowling Green, tæt på One World Trade Center på Lower Manhattan. Glem ikke at kigge op; du vil blive overrasket over skyskraberne omkring dig! Du cykler mod den nordlige del af Manhattan og krydser den grønne Central Park. Via Harlem krydser du vandet til Bronx, hvorefter du kører sydpå på motorvejen på Manhattans østside. Du krydser East River via Queensboro Bridge og finder Queens og Brooklyn. Du vil blive overrasket over den store kontrast mellem de forskellige distrikter. Herefter skal du kæmpe dig over den længste hængebro i USA: Verrazano-Narrows Bridge. Udsigten herfra er storslået! Broen slutter i Staten Island, det sidste kvarter på denne cykeltur.

Finish Festival

Når du er nået i mål på Staten Island, kan du slappe af på Finish Festival. Nyd live musikken, mad og drikkevarer. Tilbage til Manhattan? Tag den gratis Staten Island Ferry. Glem ikke at tage billeder af Manhattans skyline og Frihedsgudinden.

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig online forud for Five Boro Bike Tour. Når du tilmelder dig, deltager du i en velgørenheds-tur, der finansierer gratis cykel-uddannelsesprogrammer. Du hjælper hermed flere newyorkere med at få færdigheder til at cykle sikkert i byens gader.

Tilmeld dig her til Five Boro Bike Tour

New York Five Boro Bike Tour - West Side New York Five Boro Bike Tour - 6th Avenue

Lej en cykel

Når du deltager i Five Boro Bike Tour, har du naturligvis brug for en cykel. Du kan reservere en cykel på forhånd og afhente den i nærheden af startstedet. Hvis det er nødvendigt, kan cyklen tilpasses efter dine ønsker. Du kan spørge, om du efter turen kan aflevere cyklen tilbage på Staten Island.

Lej din cykel til Five Boro Bike Tour i New York her

Erics tip: Hvis du synes, at Five Boro Bike Tour er lidt for langt væk, kan du også tage på en af cykelturene i New York eller leje en cykel for at udforske byen på egen hånd
.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev