Offentlige toiletter i New York

Offentlige toiletter i New York

Offentlige toiletter i New York er til at finde overalt i byen. Det kan være noget af en lettelse at finde et offentligt toilet, når man går på opdagelse i New York! Derfor har jeg inkluderet placeringen af alle de offentlige toiletter i New York i min gratis Eric’s New York App. På denne måde har du altid mulighed for at se, hvor det nærmeste toilet befinder sig på din telefon.

Download min gratis Eric’s New York App her

Offentlige toiletter i New York

Der er mange (delvist) offentlige toiletter i New York, som du gratis kan bruge. Vi har vel alle prøvet at være på en ferie, hvor vi desperat har gået rundt og ledt efter et offentligt toilet. Du kan selvfølgelig tage ind på den nærmeste café eller fastfoodrestaurant, men hvis du rejser med dit barn, kan det være, du skal skifte ble. I så fald er det bedre med et toilet, der er lidt mere rummeligt og rent.

I min gratis Eric’s New York App har jeg samlet alle de offentlige toiletter i New York, som jeg er stødt på. Takket være GPS’en, som også virker offline, kan du altid se, hvor der er et toilet i nærheden.

Erics tip: “Toiletter i New York bliver også kaldt ‘bathrooms’, ‘restrooms’ eller endda ‘lounges’. Altid praktisk at vide!”

Toiletter i New Yorks parker

Du kan finde offentlige toiletter i mange parker i New York. Toiletterne bliver rengjort mindst en gang om dagen. Toiletterne bliver rengjort mindst en gang om dagen. De er ofte ikke de kønneste, men de er helt sikkert praktiske. For mig skiller toilettet i Bryant Park sig virkeligt ud, fordi der er friske blomster hver dag og klassisk musik.

Offentlige toilletter i New York - Parker Offentlige toilletter i New York - Toiletter

Toiletter på New York hoteller

Mange hoteller i New York har toiletter, som alle kan benytte, også selvom man ikke er gæst. Disse toiletter er ofte placeret i lobbyerne, men kan skjule sig lidt. Du kan altid spørge hotelpersonalet, hvor du kan finde toiletterne.

Toiletter i butikker

Hvis du er ude at shoppe i New York og har brug for at gå på toilettet, er det rart at vide, at mange store butikker som Macy’s og Bloomingdales har toiletter. Igen kan du altid spørge efter et.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev