Oplev præsidentvalget i USA 2024 i New York

Præsidentvalget i USA i New York

Oplev det amerikanske valg i 2024 i New York! Det amerikanske præsidentvalg finder sted tirsdag den 5. november 2024. Valget skal afgøre, hvem der skal være landets præsident de næste fire år. Resultatet af det amerikanske valg vil blive offentliggjort om aftenen. Bare det at være i New York under præsidentvalget er en oplevelse i sig selv.

Det amerikanske valg i New York

Tirsdag de 5. november 2024 vil være noget mere anderledes end andre dage. Det er nemlig dagen, hvor amerikanerne går til stemmeboksen. De vil ende med enten at stemme på det demokratiske parti eller republikanske partis kandidat. Aftenen handler om udfaldet af valget i USA.

Hvor kan jeg se resultaterne?

På selve valgaftenen tager jeg altid til Times Square. Pladsen er fyldt op med kamerahold og journalister, der bringer live opdateringer til de amerikanske husstande. Af og til bliver er lavet hele udsendelser fra Times Square, så du kan ende med at komme på live-tv. På Times Squares billboards kan man desuden følge de amerikanske valgresultater live for hver enkelt stat.

Valgresultaterne kan også følges i resten af byen. Mange barer vil have fjernsyn tændt. På den måde kan du virkelig få lov at opleve de lokales reaktion, og hvordan de oplever natten efter valget. Tag for eksempel til Stone Street, hvor der er mange barer.

Præsidentvalget i USA i New York - Fjernsyn Præsidentvalget i USA i New York - Broadcast

Ugen inden valget

Ud over valget, der finder sted tirsdag den 5. november, er der mere at lave i New York i den uge. For eksempel er det Halloween i New York den 31. oktober. På denne dag finder Village Halloween Parade sted, børn går fra dør til dør for at få slik eller ballade, og du kan tage med til en af Halloween-festerne. New York City Marathon følger et par dage senere, den 3. november. Det er en af byens største sportsbegivenheder.

Præsidentvalget i USA i New York - Times Square

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev