Påske i New York 2021

Køb billetter nu
Påske i New York

Det er begrænset, hvor meget man mærker til, det er påske i  New York. Påsken fejres nemlig ikke som en stor højtid her, og næsten alle butikker holder åbent som normalt. Desuden er det kun påskedag, der fejres, og altså ikke skærtorsdag, langfredag og 2. påskedag som i Danmark.

Påsken falder altid mellem 22. marts og 25. april. I 2021 er det påskedag 4. april. Dermed er det langfredag 2. april og 2. påskedag 5. april.

Hvad kan du forvente til påske i New York?

Påsken i New York kommer ikke til at sætte din tur på pause. Næsten alle butikker er åbne, selv på Langfredag, da det ikke er en officiel helligdag.

Påske i New York - Påskeparade Påske i New York - Gult påskeæg

Hvad kan du lave til påske i New York?

Der bliver afholdt påskeægsjagt flere forskellige steder. Det er sjovt at deltage i, især for børn naturligvis. Jeg kan også anbefale at tage ud at spise en god påskebrunch.

Der er også en påskeparade på Fifth Avenue, som foregår mellem kl. 10.00 og 16.00. Paraden har ikke dekorerede vogne eller showbands, men består i stedet af folk i påskeinspirerede outfits og påskehatte. Der er stor variation i disse outfits med alt fra moderigtigt tøj til dyrekostumer og gamle soldateruniformer.

Der er adskillige arrangementer, hvor man kan male påskeæg og tage på påskeægsjagt, blandt andet på Brooklyn Children’s Museum og Children’s Museum of Manhattan. Ved Trinity Church bliver der afholdt ‘’Easter Fun Fest.’’ Du kan også besøge en af New Yorks kirker, hvor der mange steder bliver holdt påskegudstjeneste.

Cruise med brunch på påskedag

Vil du gerne have en speciel oplevelse til påske i New York? Så er dette cruise med brunch lige noget for dig. Her sejler du forbi adskillige af Manhattans højdepunkter såsom Frihedsgudinden og Brooklyn Bridge, mens du lytter til live jazz og nyder godt af brunchbuffeten med gratis mimosa. Efter påskebrunchen sørger DJ’en ombord for, at bådturen får en festlig afslutning.

Book billetter til cruise med brunch på påskedag her

Påske i New York - Little Italy

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter