Påske i New York 2023

Køb billetter nu
Påske i New York

Det er begrænset, hvor meget man mærker til, det er påske i  New York. Påsken fejres nemlig ikke som en stor højtid her, men der er flere ting, du kan gøre i byen. Det er godt at vide, at det kun er påskedag, der fejres, og altså ikke skærtorsdag, langfredag ​​og 2. påskedag som i Danmark.

Påsken falder altid mellem 22. marts og 25. april. I 2023 er det påskedag 9. april. Dermed er det langfredag 7. april og 2. påskedag 1. april.

Hvad kan du forvente til påske i New York?

Hvis du tilbringer påsken i New York, vil din rejse ikke blive påvirket. Alle attraktioner og butikker er åbne, også langfredag. Det meste af tiden er vejret godt omkring påske. Det er sjovt at udforske mere af New York på cykel. Du kan leje en cykel og tage til Central Park eller Downtown mod Brooklyn Bridge.

Påske i New York - NYC Påske i New York - New York

Hvad kan du lave til påske i New York?

Hvis du er i New York i påsken, er der en række påskeaktiviteter, du kan deltage i. For eksempel afholdes der påskeægsjagt flere steder, såsom Children’s Museum of Manhattan. Det er fantastisk at deltage, især hvis du rejser med børn.

Der er også en påskeparade på Fifth Avenue, som foregår mellem kl. 10.00 og 16.00. Paraden har ikke dekorerede vogne eller showbands, men består i stedet af folk i påskeinspirerede outfits og påskehatte. Der er stor variation i disse outfits med alt fra moderigtigt tøj til dyrekostumer og gamle soldateruniformer.

Hvis du vil, kan du deltage i en gudstjeneste i en af ​​kirkerne i New York, mange holder påskeceremonier. Du kan også tage en gospeltur i påsken i New York. Under turen kan du opleve gospelmusik og mærke stemningen.

Cruise med brunch på påskedag

Jeg vil klart anbefale at have en dejlig påskebrunch, men hvis du vil lave noget særligt denne påske, er dette cruise med brunch på påskedag noget for dig. Du kommer forbi flere af Manhattans største seværdigheder, såsom Frihedsgudinden og Brooklyn Bridge, som du kan tage billeder af på det udendørs dæk. I mellemtiden kan du nyde en skøn påskebrunch.

Book billetter til cruise med brunch på påskedag her

Påske i New York - Little Italy

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev