Radio City Music Hall i New York

Køb billetter nu
Radio City Music Hall i New York

Radio City Music Hall i New York er et koncert- og teatersted, der er en del af Rockefeller Center-komplekset. Der arrangeres arrangementer hele året med det årlige Radio City Christmas Spectacular som det store højdepunkt. Radio City Music Hall kaldes også for “Nationens showplads”, og det siger alt: alle de store stjerner har stået på scenen her.

Book billetter til en koncert eller et andet event hos Radio City Music Hall her

Tiltrækningskraften i Radio City Music Hall i New York

Radio City Music Hall åbnede i 1932 og har været en del af Rockefeller Center-komplekset siden begyndelsen. Arkitekten Edward Durell Stone tegnede bygningen, der er en hel byblok lang. Indretningsarkitekten Donald Deskey gav form til 30 forskellige art deco-stil, fra Grand Foyer til forskellige lounger og rygeområder. Han fyldte rummene med værker fra kunstnere, hvilket gjorde bygningen til et unikt kompleks. I 1978 blev Radio City Music Hall erklæret for et vartegn, og derfor er det en af de vigtigste bygninger i byen.

Radio City Music Hall er det største indendørs teater i verden. Den store sal, Great Stage, er ikke mindre end 48 meter lang, har en højde på 25 meter og byder på mere end 5900 siddepladser. Scenen er indrammet af en enorm bue, og den anses for at være en af de bedst klingende scener i verden. Desuden er det gyldne scenetæppe det største i verden.

Radio City Music Hall i New York - indeni Radio City Music Hall i New York - kunst

Radio Park

På taget af Radio City Music Hall ligger Radio Park, en park fuld af grønne områder med udsigt over Rockefeller Center. Man kan komme ind i parken via 50 Rockefeller Plaza eller via selve Radio City.

Kendte kunstnere hos Radio City Music Hall

Alle store kunstnere har optrådt på den ikoniske scene i Radio City Music Hall. Frank Sinatra sang “New York, New York” her for første gang. Prince, Pink Floyd, David Bowie og Madonna optrådte her også. Udover forestillinger og comedy clubs i New York er koncertsalen også vært for prisuddelinger. F.eks. blev Tony Awards og Grammy Awards uddelt her.

Radio City Christmas Spectacular med The Rockettes i hovedrollen

Radio City Christmas Spectacular er New Yorks største juleshow og opføres hvert år fra midten af november til begyndelsen af januar. Showet er bedst kendt for The Rockettes, danserne, som ofte danser perfekt synkront på række. The Christmas Specatcular er et must-see, hvis du er i New York i juletiden! For at få de bedste pladser skal du købe dine Radio City Christmas Spectacular billetter i god tid.

Radio City Christmas Spectacular billetter - Rockettes Radio City Music Hall i New York - Tour

Stage Door Tour

Vil du gerne beundre det unikke interiør i Radio City med dine egne øjne? Så tag på Stage Door Tour! På denne rundvisning bliver du guidet bag kulisserne i bygningen. Du kommer ind i de smukt udsmykkede rum, der normalt er lukkede for offentligheden. Og hvis du er heldig, kan du endda stå ansigt til ansigt med en ægte Rockette!

Køb billetter til Stage Door Tour her

Erics tip: Hvis du vil besøge Radio City Music Hall og ikke vil til koncert, kan jeg anbefale Stage Door Tour. På denne måde kan du se en masse af bygningen, og det tager ikke meget tid. Er du i byen i juleperioden? Så kan jeg helt klart anbefale at tage til Christmas Spectacular. Der er ingen bedre måde at komme i julestemning på.

Ruten til Radio City Music Hall

Radio City Music Hall ligger på Sixth Avenue og kan ikke overses på grund af de store skilte på bygningens yderside. Hallen er en del af Rockefeller Center og ligger derfor tæt på Top of the Rock. Når du tager metroen til koncertsalen kan du stå af ved flere stoppesteder. Metrostationerne 47-50 Rockefeller Center, 49 Street og 5 Avenue/53 Street ligger tæt på Radio City.

Koncert i Radio City Music Hall

Næsten dagligt er der koncerter og andre arrangementer der finder sted i Radio City Music Hall, som du kan tage til. Køb billetter til en legendarisk koncert, et fantastisk komedieshow eller andre ikoniske forestillinger, og sug stemningen til dig i denne klassiske skønhed. Når du besøger den, skal du være opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe store tasker.

Bestil billetter til en koncert eller anden anden begivenhed i Radio City Music Hall her.

Radio City Music Hall in New York - plads udenfor

Hvor er Radio City Music Hall placeret i New York?

Adressen til Radio City Music Hall i New York er 1260 Sixth Avenue, tæt ved Rockefeller Center. Læs mere her.

Kan jeg besøge Radio City Music Hall i New York uden en billet til en koncert?

Du kan besøge Radio City Music Hall uden en billet til en koncert. Læs hvordan du kan det her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev