Ripley’s Believe It or Not! i New York

Køb billetter nu
Ripley’s Believe It or Not i New York

Ripley’s Believe It or Not! i New York er et museum, hvor de mest mærkværdige og utrolige genstande er udstillet. Museet byder, som navnet lover, på ting, der næsten ikke er til at tro. Gå på opdagelse blandt de interaktive udstillinger, og lær mere om de mange mærkværdige objekter fra alle verdenshjørner, som næsten alle er indsamlet af Robert Ripley.

Desværre er Ripley’s Believe It or Not! lukket. Besøg Madame Tussauds i stedet, eller se ting at lave i New York for andre attraktioner i nærheden af ​​Times Square.

Grundlæggeren Robert Ripley

Robert Ripley var en eventyrlysten pioner, som blev født i 1890. Han var et ikon indenfor tegneserieverden, og hans motto var: “Truth is stranger than fiction”. Hans illustrationer blev udgivet for første gang i 1913 i en New York avis. Hans illustrationer skildrede utrolige facts, og over dem skrev han “Believe It or Not!”. Det gjorde ham til en sensation.

Ripley besøgte over 200 lande og viede sit liv til at indsamle de underligste objekter. Han skrev om sine oplevelser og brugte den viden, han tilegnede sig over årene, til at undervise. Ripley døde som 55-årig.

Ripley’s Believe It or Not!

På Ripley’s Believe It or Not! er der udstillet mange af de mærkelige ting, Ripley fik samlet sammen. Museet i New York byder på over 500 utrolige genstande såsom en sjælden albinogiraf, skrumpehoveder og meget andet. Du kan også beundre den krystalkugle, der bliver brugt til nytårsaftens Ball Drop på Times Square, og den er et imponerende syn. Museet er både sjovt og lærerigt, og når du kommer hjem fra New York igen, kan du imponere dine venner, med alle de sjove facts du har lært.

Der er også masser at give sig til for børn. De kommer garanteret til at have det sjovt med de interaktive udstillinger og sjove film, og når de udforsker “det sorte hul”.

Jeg ville afsætte cirka 1,5 time til at se museet. Det er ikke nødvendigt at bruge meget mere tid end det, da museet ikke er så stort. 1,5 time giver dig fin tid til at se alle de udstillede genstande, læse historierne og til at se de korte videoklip.

Ripley's Believe it or Not i New York - Ball Drop Times Square Ripley’s Believe It or Not i New York - Store sneakers

Praktisk information

  • Åbningstider:
    • Søndag-onsdag: kl. 10.00-23.00
    • Torsdag-lørdag: kl. 10.00-01.00
  • Sted: 234 West 42nd Street

 

Erics tip: Hvis du godt kan lide mærkværdige objekter, så er Ripley’s Believe It or Not! lige noget for dig. Det er også et godt museum at besøge for børn. Det er et sjovt, interaktivt og lærerigt museum, men hvis du misser det, går du ikke glip af det helt store. Jeg kan anbefale at tage derind, hvis du har tid tilovers, når du er i Midtown, eller hvis det regner i New York.

Ripley’s Believe It or Not i New York - Udenfor Ripley’s Believe It or Not i New York - Den højeste mand

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev