Mors dag i New York 2025

Mors dag i New York

I New York fejrer man mors dag den anden søndag i maj (11. maj i 2025), præcis som man gør det i Danmark. Tilbringer du mors dag i New York, og vil du gerne gøre noget særligt ud af dagen? Så læs videre her på siden.

Contents

Hvad kan man lave på mors dag i New York?

Vil du vide, hvad man kan lave på mors dag? Jeg har følgende forslag til måder at forsøde dagen på:

En Broadway-musical på mors dag

Hvis din mor er vild med musicals, så er et Broadway-show i New York på mors dag et godt valg! Tilbring en uforglemmelig aften med din mor i et af Broadways smukke teatre. En klassisk musical såsom Moulin Rouge, Chicago eller Wicked passer perfekt til lejligheden.

Mors dag i New York - Wicked Mors dag i New York - Cruise med middag

Cruise med middag

Hvis du gerne vil have en ganske særlig oplevelse på mors dag, så er et cruise med middag oplagt. Her kan du nyde en middag og den flotte udsigt over Manhattans skyline. Vil du gerne spise en luksuriøs middag ombord på en båd med store panoramavinduer, så book et Bateaux-cruise med middag. Du kan også vælge et andet cruise med middag eller et cruise med frokost i New York.

Mors dag i New York - Alice's Tea Cup Mors dag i New York - Georgetown Cupcakes

Afternoon tea

Afternoon tea på Alice’s Tea Cup i New York egner sig godt til at fejre mors dag. Her kan du nyde kager, scones og sandwich i omgivelser inspireret af Alice i Eventyrland. Der er forskellige slags afternoon tea at vælge imellem, så I skal nok finde noget, der passer til jer, uanset om I er to eller en hel familie. Det er dog nødvendigt at bestille bord på forhånd.

Leder du og din mor efter en lækkerbisken, I kan købe med på vejen? Så er der mange gode bagerier i New York med lækre cupcakes. Hvis din mor er fan af tv-serien “Cake Boss”, så forkæl hende med en af Buddys cupcakes i Carlo’s Bakery.

Mors dags brunch

Brunch er en fantastisk måde at tilbringe mors dag i New York. Snup nogle mimosaer og nyd et godt måltid. Uanset om du leder efter en klassisk brunch eller brunch med alkohol, er der et godt tilbud til brunch i New York.

Ekstra tips til mors dag

Du kan bestille en smuk blomsterbuket online og få den leveret til dit hotel. Selvom blomster er ret dyre i New York, så er det en super måde at overraske din mor på. Det er også hyggeligt at tage i Central Park på mors dag. Her kan du og din mor gå en tur på The Mall eller køre i hestevogn.

Vil du gerne købe en gave til din mor, som hun kan få glæde af med det samme? Så kan kan du overveje at bestille en tid til en massage eller ansigtsbehandling i i et spa i New York. Sørg for at bestille på forhånd, fordi spaen kan være ret travl på Mors dag.

Tjek kalenderen for maj for at se, hvad der ellers sker på mors dag i New York.

Mors dag i New York - The Mall i Central Park

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev