West Side Story Broadway billetter

West Side Story Broadway billetter

West Side Story Broadway tickets kan let købes online. Jeg anbefaler, du køber dine teaterbilletter, inden du rejser til New York, da det vil spare dig både tid og penge. Denne genopsætning af West Side Story instrueres af den belgiske Tony Award-vinder Ivo Van Hove, og koreografien står endnu en belgier bag, nemlig Anne Teresa De Keersmaeker. Den nyeste version af denne klassiker fra 1957, som kan ses på Broadway Theatre, er helt sikkert værd at se på din tur til New York. Musicalen handler om en romance mellem Maria og Tony, som er fra to rivaliserende bander. Trods historien har en del år på bagen, så er den måske mere relevant nu end nogensinde.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

New Yorks Romeo og Julie

West Side Story finder sted i 1950’erne på New Yorks Upper West Side, og fortællingen kaldes undertiden for New Yorks Romeo og Julie. Den klassiske fortælling har fået nyt liv i denne genopsætning. Musicalen (re)introducerer dig for de to rivaliserende bander Jets og Sharks, som på grund af deres forskellige etniske baggrunde bekriger hinanden. Midt i dette opstår der sød musik mellem puertoricaneren Maria, der er søster til lederen af Sharks, og Tony, som er medlem af Jets.

West Side Story Broadway billetter - Stand-off West Side Story Broadway billetter - Kærlighed

West Side Story for en ny generation

Nyd de mange kendte sange såsom “Tonight”, “America” og “I I Feel Pretty”. Leonard Bernstein, Arthur Laurents og Stephen Sondheims værker er klar til en ny generation! Jerome Robbins berømte dansescener er i genopsætningen blevet erstattet af alternativ koreografi. Det er første gang i USA, forestillingen kan opleves på den måde. Det betyder dog ikke, at dans har en mindre central rolle nu – tværtimod. Endnu en grund til at se West Side Story anno det 21. århundrede.

West Side Story Broadway billetter - Dans West Side Story Broadway billetter - Kamp mellem familier

Hvordan køber jeg West Side Story Broadway billetter?

West Side Story tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
  • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
  • Garanteret autentiske billetter
  • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
  • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
  • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
  • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

Information om forestillingen

  • Minimumsalder: Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.
  • Sted: Broadway Theatre, 1681 Broadway
  • Klik her for salsplanen over Broadway Theatre
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev