Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
West Side Story Broadway billetter

West Side Story Broadway billetter

West Side Story Broadway billetter

West Side Story Broadway tickets kan let købes online. Jeg anbefaler, du køber dine teaterbilletter, inden du rejser til New York, da det vil spare dig både tid og penge. Denne genopsætning af West Side Story instrueres af den belgiske Tony Award-vinder Ivo Van Hove, og koreografien står endnu en belgier bag, nemlig Anne Teresa De Keersmaeker. Den nyeste version af denne klassiker fra 1957 er helt sikkert værd at se på din tur til New York, Musicalen handler om en romance mellem Maria og Tony, som er fra to rivaliserende bander. Trods  historien har en del år på bagen, så er den måske mere relevant nu end nogensinde.

West Side Story er tilbage på Broadway i slutningen af 2019

New Yorks Romeo og Julie

West Side Story finder sted i 1950’erne på New Yorks Upper West Side, og fortællingen kaldes undertiden for New Yorks Romeo og Julie. Den klassiske fortælling har fået nyt liv i denne genopsætning. Musicalen (re)introducerer dig for de to rivaliserende bander Jets og Sharks, som på grund af deres forskellige etniske baggrunde bekriger hinanden. Midt i dette opstår der sød musik mellem puertoricaneren Maria, der er søster til lederen af Sharks, og Tony, som er medlem af Jets.

West Side Story for en ny generation

Nyd de mange kendte sange såsom “Tonight”, “America” og “I I Feel Pretty”. Leonard Bernstein, Arthur Laurents og Stephen Sondheims værker er klar til en ny generation! Jerome Robbins berømte dansescener er i genopsætningen blevet erstattet af alternativ koreografi. Det er første gang i USA, forestillingen kan opleves på den måde. Det betyder dog ikke, at dans har en mindre central rolle nu – tværtimod. Endnu en grund til at se West Side Story anno det 21. århundrede.

Hvordan køber jeg West Side Story Broadway billetter?

Det er let at købe West Side Story Broadway tickets. Ovenfor kan du vælge, hvilken dato du vil afsted, og få et overblik over alle ledige billetter. Du kan vælge, hvor mange billetter du vil købe, tilføje dem til din indkøbskurv og betale med det samme. Når du har betalt, får du en bekræftelse og et værdibevis via e-mail. Dette værdibevis bytter du til dine billetter på teatret, på dagen forestillingen finder sted, mindst en time inden den starter.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Betal med betalingskort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på eric@newyorkcity.dk, hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller flere.

Information om forestillingen

  • Minimumsalder: Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.

Har du ikke lyst til at se West Side Story?

Se en række andre Broadway-shows her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter