Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York

Westfield World Trade Center

Westfield World Trade Center i New York er Manhattans største shoppingcenter. Hvis du gerne vil shoppe amok i New York, så er det et perfekt sted at tage hen. Det ligger i Financial District mellem det nye World Trade Centers bygninger. Her ligger også det kæmpestore knudepunkt for offentlig transport World Trade Center Transportation Hub, som er kendt for sin iøjnefaldende bygning Oculus. Shoppingcenteret er næsten 34.000 kvadratmeter stort og har omkring 60 butikker – et rent paradis for enhver shopaholic!

Contents

Butikker i Westfield World Trade Center

Mange store mærker er repræsenteret i shoppingcenteret heriblandt Apple og mange tøjmærker  som for eksempel Banana Republic, H&M og Hugo Boss. Hvis du er på udkig efter makeup, så kan Sephora anbefales, og der er en gren af Duane Reade by Walgreens. Hvis du er til tilbudsshopping, så tag i det nærliggende Empire Outlets, hvor du kan købe mærkevarer med stor rabat.

Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York - Shopping Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York - butikker

Mad og drikke på shoppingturen

Med al den shopping går du garanteret hen og bliver sulten. Det er ikke noget problem, for i Westfield World Trade Center er der flere steder at få noget at spise og drikke. Der er naturligvis en Starbucks og Dunkin’ Donuts som i ethvert andet vaskeægte amerikansk storcenter. Har du lyst til noget sundt at drikke? Så kan du snuppe en juice eller smoothie på Joe & the Juice. Du behøver ikke engang at forlade storcenteret, hvis du gerne vil sætte tænderne i en af byens bedste burgere, for der er en Shake Shack i Fulton Center Towers. Er du ikke sikker på, hvad du skal have? Tag til Gansevoort Liberty Market, hvor der er masser af muligheder. Skal du se et show på Broadway efter din shoppingtur? Så spis middag inden på en af Eatalys fem restauranter. Eataly er et italiensk madmarket, der har åbnet sin anden lokation i New York her i centeret.

Westfield World Trade Center - Oculus Westfield World Trade Center - Arkitektur

Praktisk information

  • Åbningstider:
    • Mandag-lørdag: kl. 10.00-19.00
    • Søndag: kl. 11.00-18.00
    • Nogle butikker og restauranter har dog andre åbningstider
  • Sted: 185 Greenwich Street, tæt på One World Trade Center

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev