Bedste cheesecake i New York

Bedste cheesecake i New York

Den bedste cheesecake i New York er naturligvis bl.a. den berømte Junior’s cheesecake. Dog er der mange flere fantastiske cheesecakes, du kan sætte tænderne i i The Big Apple. Der findes trods alt ikke en dessert eller kage i verden, som er mere New York end lige netop cheesecake, og New York cheesecake siges at have en helt unik smag. Her kan du læse om nogle af de bedste cheesecakes i New York.

 1. Contents

  Eileen’s Special Cheesecake

  Eileen’s Special Cheesecake ligger i SoHo, på en gade der er lidt gemt væk, og som selv de lokale normalt ikke bevæger sig nedad. Det faktum, at det er en skjult perle, gør det kun bedre. Butikkens grundlægger, Eileen, har langet nogle af de bedste cheesecakes i New York over disken i mere end 35 år. Det er en rigtig hyggelig butik med vægge prydet af billeder af berømte kunder, artikler skrevet om kagerne og kunstværker af lokale kunstnere. Cheesecaken er lavet med flødeost (modsat mange andre steder, hvor man bruger ricotta) og har en luftig tekstur. I Eileen’s sælges der hele kager, men man kan også købe portionsanrettede mini-cheesecakes. Butikken byder på cheesecakes med diverse smage og andre slags kager og cookies.

  Bedste cheesecake i New York - Eileen's Special Cheesecake

 2. Junior’s New York

  Junior’s har eksisteret i Brooklyn siden midten af 1900-tallet. Sidenhen er et par populære afdelinger kommet til på Manhattan i området omkring Times Square. Junior’s byder på en varieret menu med sandwich, salater og fiske- og kødretter. Pas på, du ikke bestiller for meget, så du ikke har plads til stjerneretten: cheesecaken. Junior’s kan i høj grad takke lækkerbiskenen for restaurantens berømmelse, og den bliver ofte udråbt som en af de bedste cheesecakes i New York. Junior’s cheesecake er lavet med flødeost, fløde, æg, sukker og vanilje. Utallige berømtheder, lige fra præsidenter til Hollywood-stjerner, har mæsket sig i den lækre kage.

  Bedste cheesecake i New York - Junior's Brooklyn Bedste cheesecake i New York - Junior's

 3. Cheesecake Factory i New York

  Jeg bliver ofte spurgt, om der er en Cheesecake Factory i New York. Der er en afdeling af den berømte restaurant i New York, men desværre ligger den ikke på Manhattan. Hvis du ikke synes, din rejse til New York er komplet, uden du har smagt en af deres cheesecakes, som findes i over 30 smagsvarianter, så kan du tage med subway til Cheesecake Factory i Queens. Tag linje M eller R fra Times Square, så er du fremme på omkring en halv time. Der ligger endnu en Cheesecake Factory i New Jersey, lige på den anden side af Hudson River. Du kan komme dertil med PATH-toget mod Journal Square, og stå af på Newport Station. Herfra er der 5 minutters gang til Cheesecake Factory.

  Erics tip: Hvis du tager PATH-toget til Cheesecake Factory i New Jersey, kan du vælge at stige af ved det første stop efter Manhattan, Exchange Place. Herfra kan du gå til restauranten langs promenaden ud til Hudson og nyde den superfine udsigt til Manhattans skyline. Det er et sikkert sted at færdes, også om aftenen, og gåturen tager omkring 20 minutter.

  Bedste cheesecake i New York - New Jersey

 4. Carlo’s Bakery

  En af USA’s mest berømte konditorer, Cake Bossen Buddy Valastro, byder også på lækre cheesecakes. I Carlo’s Bake Shop er der et kæmpe udvalg af kager og bagværk, heriblandt også cheesecakes i mange smagsvarianter. Du finder Carlo’s Bakery ved Times Square på Manhattan. Det oprindelige bageri ligger i New Jersey.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev