Bedste donuts i New York

Køb billetter nu
Bedste donuts i New York

Hvor fås de bedste donuts i New York? Donuts er en af de mest populære snacks i USA, og newyorkerne kan godt lide at få en donut til kaffen. Derfor er der masser af donut-butikker i byen. Her er donuts for enhver smag – lige fra de helt enkle, der kan købes i madvogne, til de mere fancy af slagsen fra trendy bagerier. Hvis du er på udkig efter en god donut i New York, så kan du tage til en af donut-kæderne. Dog anbefaler jeg også at besøge de små lokale donut-butikker. Her er en liste over de bedste doughnuts i New York.

Contents

Donut Tour i New York

Hvis du hellere vil guides til de bedste donut-butikker i New York frem for selv at gå på jagt, så gå ikke glip af en af mine favoritter: Donut Tour i New York! Her prøvesmager du nogle af de bedste donuts i New York, mens guiden tager dig med på opdagelse i hyggelige kvarterer på Manhattan. Eller vil du gerne besøge Brooklyn og smage deres lokale lækkerier?

 1. The Donut Pub

  The Donut Pub stammer tilbage fra 1964. Lige siden er der her blevet solgt donuts med både traditionelle og mere unikke smagskombinationer, såsom doughnuts med saltet chokolade, ahornsirup og bacon samt den berømte Boston Kreme. Den oprindelige butik, som ligger på 203 West 14th Street i West Village,er åben 24 timer i døgnet. Der bruges ikke peanuts og trænødder på The Donut Pub, og det er derfor det perfekte pitstop for folk med nøddeallergi.

  Bedste donuts i New York - The Donut Pub Bedste donuts i New York - Doughnuts hos The Donut Pub

 2. The Doughnut Project

  I denne lille butik i West Village finder du bl.a. donuts med bourbon, te og panutbutter. Tag derhen om morgenen, for du risikerer, der er udsolgt, hvis du tager for sent derhen. I butikken fås der også “limited edition”-donuts. Du finder The Doughnut Project på 10 Morton Street.

  Bedste donuts i New York - The Doughnut Project

 3. Krispy Kreme Times Square

  Krispy Kreme er en kæde af donut-butikker i USA, som er berømt for deres “original glazed donut”. Der er flere Krispy Kreme-butikker i New York, men deres flagskibsbutik på Times Square er helt sikkert den mest imponerende af dem. Der kan godt være lang kø, men når du kommer indenfor, kan du følge med i tilblivelsen af donuts, som foregår omkring dig. Hos Krispy Kreme Times Square er den eksklusive Big Apple Doughnut, som lægges i en fancy grøn æske, et must!

  Erics tip: “Gør dig klar til en overraskelse, når du bestiller en Big Apple Doughnut i Krispy Kreme! Det er den dyreste donut, jeg nogensinde har købt, men oplevelsen gjorde den prisen værd.”

 4. Dominique Ansel Bakery

  Opfinderen af den berømte “cronut”, Dominique Ansel, skal selvfølgelig med på listen. En cronut er en blandning af en croissant og en donut, og bagværket bliver nu kopieret verden over. Stedets berømmelse og popularitet afspejler sig i prisen på den oprindelige cronut, som kan købes her, og de er ofte udsolgt. Hvis du skal have fat i bageriets cronuts, så er der et par muligheder. Du kan stille dig i kø ved butikken i SoHo på 189 Spring Street (bemærk, at der normalt er kø ca. en time før åbningstid). Alternativt kan du bestille dine cronuts online og vælge en afhentningsdato.

  Bedste donuts i New York - Dominique Ansel Bakery Bedste donuts i New York - Dominique Ansel Bakery indenfor

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev