Shopping i SoHo

Shopping i SoHo

Shopping i SoHo bør helt klart være på din to-do-liste på din tur til New York. SoHo er området mellem Houston Street, Canal Street, Sixth Avenue og Lafayette Street. Det er også en forkortet udgave af placeringen – South of Houston – der har lagt navn til området. Her er gaderne fulde af forretninger, og der er et godt miks af både små og store butikker. Desuden danner de smukke bygninger og brostensbelagte gader en smuk baggrund, hvilket gør shoppingoplevelsen endnu bedre. Det er nemt at fare vild i SoHo, men bare rolig, for måske du får dig forvildet hen til en ny fantastisk butik! Der kan være proppet med mennesker i weekenden, især om eftermiddagen. Det er derfor en god idé at tage på shopping i SoHo på en hverdag i stedet. En del hop-on-hop-off-busser stopper i SoHo.

Contents

Shopping i SoHo

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så tag med subway til Prince Street. Tager du til SoHo til fods, så tag til krydset, hvor Prince Street og Broadway mødes. De fleste store butikskæder findes langs Broadway. Er du på jagt efter små butikker, så er det på Prince, Broome og Spring Street, du skal kigge. På West Broadway ligger der mange kunstgallerier.

Broadway

Der ligger en Bloomingdale’s på Broadway, som er lidt mindre end afdelingen i Midtown. Her er der gratis wi-fi og offentlige toiletter med gratis adgang (kig efter skilte, hvor der står lounge/restroom). Det er derfor et godt sted at kigge forbi på din shoppingtur i SoHo. I nærheden ligger en stor Nike-butik, der byder på fem etager fyldt med sneakers og sportstøj.

På Broadway finder du også forretninger som Banana Republic, American Eagle Outfitters, H&M og UNIQLO, Forever 21 og Prada. Det er dog ikke kun tøj, du kan shoppe her. Tag i Best Buy, hvis du er på jagt efter elektronik og i Crate and Barrel, hvis det er ting til hjemmet, du søger.

Shopping i SoHo - Louis Vuitton Shopping i SoHo

Prince, Broome og Spring Street

Drej fra Broadway og ned ad de brostensbelagte gader, væk fra de store folkemængder. Her finder du luksuriøse mærker som Louis Vuitton og Stella McCartney. På Prince Street er der desuden en stor Apple Store. I en af sidegaderne finder du Canada Goose, som er et godt sted at købe en ny vinterjakke. West Broadway er også værd at lægge vejen forbi. Her ligger der et nogle flotte kunstgallerier og butikker som for eksempel Riess og en stor Gucci-butik, som næsten ser ud som et museum. Greene Street er også hyggelig at gå ned ad, og som regel er der lidt mere stille på den. Her finder du butikker med det amerikanske tøjmærke Patagonia og italienske Stone Island.

Shopping i SoHo Johnny Was Shopping i SoHo The Mercer Kitchen

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev