Dumbo i New York

DUMBO i New York

Dumbo, eller DUMBO, i New York er et kvarter i Brooklyn. Dumbo er en forkortelse for “Down Under The Manhattan Bridge Overpass”, der perfekt beskriver hvor dette kreative kvarter ligger placeret. Dumbo i Brooklyn er kendt for sine mange kunstgallerier, kaffebarer og brostensbelagte gader. Brooklyn Bridge Park, Brooklyn Flea og Washington Street kan også findes her.

Atmosfæren i DUMBO

Dumbo var tidligere et industriområde. Dengang var det kendt som Gairville, og det afspejler sig nu i de mange varehuse. I slutningen af 1970´erne var Dumbo billigt at bo i, og rummene var store, så mange kunstnere flyttede til området. I dag afspejles dette i de mange kunstgallerier, men der er også mange butikker og bagerier i dette kvarter i Brooklyn.

Sightseeing i Dumbo

DUMBO er det perfekte kvarter at gå rundt og udforske. Men der er også mange ting, der er værd at besøge, når du er i denne del af Brooklyn.

Manhattan Bridge billede

Washington Street er en velkendt gade i New York. Fra denne gade i DUMBO er Empire State Building perfekt indrammet af søjlen på Manhattan Bridge. Dette er stedet for at tage det berømte foto, du kan ikke tage et smukkere billede af Manhattan Bridge!

DUMBO i New York - Washington Street

Brooklyn Bridge Park

På havnesiden af Dumbo i Brooklyn finder du Brooklyn Bridge Park. Parken byder på en betagende udsigt over Manhattan og er et perfekt sted til en picnic eller gåtur. Parken er også hjemsted for den gammeldags karrusel Jane´s Carousel. Dette er ikke kun sjovt for børn, men voksne kan også tage en tur.

DUMBO i New York - Brooklyn Bridge Park

DUMBO Flea Market

Om søndagen er Dumbo ekstra sjov at besøge, for her finder DUMBO Flea Market sted. Loppemarkedet, som er en del af Brooklyn Flea, er et af de bedste loppemarkeder i hele USA. Markedet er til at finde ved DUMBO Archway, under Manhattan Bridge.

DUMBO i New York - Flea market DUMBO i New York - Bibliotek

Adams Street Library

Dette gamle varehus er blevet forvandlet til et bibliotek og er sjovt at tage ind til. Adams Street Library er det første nye filial, der er blevet åbnet efter 1983, og er en del af Brooklyn Public Library. Indefra kan du beundre udsigten til Manhattan Bridge. Man kan ikke overse bygningen på grund af de store bogstaver på siden.

Erics tip: I min Eric´s New York App, kan du finde flere forskellige vandreruter, herunder også en der følger igennem DUMBO. Følg med mig forbi alle mulige forskellige steder i Brooklyn, og opdag en ny side af New York.

Restauranter i Dumbo

Dumbo i New York er kendt for sine mange kaffebarer, hvilket gør det til et sjovt sted at udforske med en kop kaffe på vejen. En af mine favoritter er Butler, som er til at finde næsten direkte under Brooklyn Bridge. Her har de nogle gode morgen- og frokostmuligheder. Empire Stores ligger også i dette kvarter i Brooklyn. Det gamle varehus, der ligger mellem Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge og direkte ved siden af Brooklyn Bridge Park, er et samlingspunkt for butikker, kontorer og restauranter. En af restauranterne er Cecconi´s; et sted for en luksuriøs middag og specielt deres brunch er god her. Restauranten ligger ved siden af parken, så man har udsigt over Manhattan.

I Empire Stores finder du også Time Out Market New York. Når du besøger det gamle varehus, vil jeg anbefale dig at gå op på taget. Herfra har du en udsigt over Brooklyn Bridge, Manhattans skyline og ikke mindst Manhattan Bridge.

DUMBO i New York - Tagterasse DUMBO i New York - Empire Stores

Hoteller i Dumbo

Der er ingen hoteller i selve Dumbo, men der er hoteller i de omkringliggende kvarterer. Du kan f.eks. Bo på Hampton Inn Brooklyn Downtown eller Marriot at the Brooklyn Bridge. Hvis du vil gå efter mere luksus og bo tættere på Dumbo, kan jeg anbefale 1 Hotel Brooklyn Bridge. Dette hotel i Brooklyn har en pool på tagetagen med en smuk udsigt over Manhattan.

Hvordan kommer man til Dumbo?

Du kan rejse fra Manhattan til Dumbo på flere forskellige måder. En af de bedste måder er at gå eller cykle over Manhattan eller Brooklyn Bridge. En anden måde er at tage NYC Ferry. Dette er en nem og billig måde at komme til Dumbo på. Tag East River-ruten og South Brooklyn-ruten, og nyd den fantastiske udsigt over skylinen undervejs. Hvis du vil hurtigt til DUMBO, er undergrundsbanen den bedste måde at komme frem på. Du kan tage linke A- eller C- til High Street eller F-linjen til York Street. Fra metrostationerne er der kun en kort gåtur til Dumbo.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev