Loppemarkeder i New York

Loppemarkeder i New York

Loppemarkeder i New York, såsom Chelsea Flea og Brooklyn Flea, er et godt sted at finde vintagetøj, unikt design og antikviteter. Der er nogle rigtig gode antikmarkeder på Manhattan, og vil du gerne shoppe vintage, er det oplagt at tage på opdagelse i andre af New Yorks bydele. I weekenden er det sjovt og hyggeligt at at udforske et af New York Citys loppemarkeder.

Chelsea Flea Market

Chelsea Flea Market, også kaldet Annex Markets, har antikviteter i høj kvalitet og unik vintage i fokus. Jeg kan godt lide, at det ligger midt på Manhattan, omgivet af skyskrabere. I boderne sælges der varer fra berømte mærker til gode priser, men sørg for at komme tidligt, hvis du skal have fingrene i dem. Melder sulten sig, mens du shopper, er der også madboder, hvor du kan købe lidt at styrke dig på.

 • Åbent: hver lørdag og søndag
 • Sted: parkeringspladsen ved 29 West 25th Street (mellem 5th og 6th Avenue)

Loppemarkeder i New York - Chelsea Flea Market Loppemarkeder i New York - Chelsea Flea Market Manhattan

DUMBO Flea Market

DUMBO Flea Market er en del af Brooklyn Flea Market, der regnes for et af de bedste loppemarkeder i USA. Sælgerne er samlet under Manhattan Bridge Archway, hvilket giver markedet den livlige DUMBO-stemning. Efter du har været på loppemarkedet, kan du gå gennem Dumbo og over i Brooklyn Bridge Park, købe en kop kaffe på en af de hippe kaffebarer og gå over Brooklyn Bridge mod Manhattan. Det er den perfekte måde at tilbringe en søndag morgen i New York på.

 • Åbent: hver søndag
 • Sted: 80 Pearl Street i Brooklyn
 • Lukket i vintermånederne

Loppemarkeder i New York - Dumbo Flea Market Loppemarkeder i New York - Dumbo Flea Market Brooklyn

Williamsburg Flea Market

Williamsburg Flea Market er den anden afdeling af Brooklyn Flea Market. Her kan du finde møbler, vintagetøj, samlerobjekter og antikviteter samt smykker, kunst og brugskunst af lokale designere og kunstnere. Det er oplagt at slå vejen forbi loppemarkedet, hvis du gerne vil udforske Williamsburg. I Williamsburg kan du også besøge Brooklyn Brewery, nyde en drink på en af de mange hippe barer eller beundre Manhattans skyline fra Domino Park.

 • Åbent: hver lørdag
 • Sted:  Kent Avenue ved N 6th Street i Brooklyn
 • Lukket i vintermånederne

Loppemarkeder i New York - Williamsburg Flea Market Loppemarkeder i New York - Williamsburg Brooklyn Flea

Erics tip: Jeg kan godt lide af besøge byens markeder om morgenen lige når de åbner. Her kan man se sælgerne gøre deres boder klar, og det er også her, man kan gøre de bedste kup. Hvis du kommer senere på dagen, så er det sandsynligt, de bedste varer er væk. Jeg kan godt lide at gå rundt på et loppemarked med en kop kaffe i hånden. Det er en god måde at starte dagen på.

Artists and Fleas Williamsburg

Artists and Fleas er et indendørs loppemarked, som der er forskelige afdelinger af i New York. Det er et marked, hvor designere og samlere sælger deres varer. Markedet i Williamsburg byder på mode, vintage, kunst, desing med mere. Kombiner dit besøg på Williamsburg Flea Market med Artists and Fleas, som ligger lige i nærheden. Du kan også vælge at shoppe på Bedford Avenue, hvor du finder alle mulige gode butikker.

 • Åbent: hver lørdag og søndag
 • Sted: 70 North 7th Street i Brooklyn

Loppemarkeder i New York - Artists And Fleas Loppemarkeder i New York - Artists And Fleas indenfor

Artists and Fleas Chelsea

Der er også en Artist and Fleas på Chelsea Market, som er et indendørs marked i Meatpacking District. Det er det perfekte stede at shoppe og få en bid mad. Herfra kan du komme op i High Line-parken, der er anlagt på en nedlagt højbane.

 • Åbent: dagligt
 • Sted: 88 10th Avenue

Hester Flea Market

Hester Flea Market byder på et miks af vintage, håndlavede produkter og mad. Her finder du blandt andet smykker, tøj, keramik og madboder. Du kan passende besøge markedet, mens du udforsker Lower East Side. Det er et godt sted at shoppe, for her er upcoming designere, secondhand-butikker og andre forretninger.

 • Åbent: hver lørdag
 • Sted: 26 Essex Street
 • Lukket i vintermånederne

Grand Bazaar NYC

Grand Bazaar NYC er det største, ældste og mest alsidige marked i byen. Oprindeligt hed det GreenFlea Market, og det blev startet i 1982 af en gruppe forældre med det formål at indsamle pengene til børnenes skole. I dag går 100% af overskuddet til fire lokale skoler, hvilket mere end 2.000 børn har glæde af. Markedet byder på både en indendørs og udendørs afdeling, og der er mere end 200 boder. Du kan med fordel kombinere loppemarkedet med et besøg på American Museum of Natural History, som ligger i nærheden af Grand Bazaar NYC.

 • Åbent: hver søndag
 • Sted: 100 West 77th Street

Er der gratis entré til loppemarkeder i New York?

Ja. New Yorks loppemarkeder er gratis at besøge, og folk i alle aldre er velkomne. Læs alt om det her.

Hvordan kan man betale på loppemarkeder i New York?

Sælgerne tager altid kontanter og nogle tager også imod betalingskort. Ofte er der hæveautomater ved markedet, hvor du kan hæve kontanter. Vær opmærksom på, at du formentlig skal betale et gebyr for at hæve penge.

Kan man købe mad på New Yorks loppemarkeder?

Ja, der er altid mulighed for at købe mad på markederne. Det er derfor en god idé at tage til et marked på tom mave, så du kan nyde godt af de lækkerier, der sælges der. Læs mere om loppemarkeder i New York her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev