Fly Billund – New York

Fly til New York

Er du på udkig efter fly fra Billund til New York City? Her på siden finder du tips til booking af flybilletter og praktisk information om Billund Lufthavn.

Contents

Billund Lufthavn (BLL)

Billund Lufthavn, som også kaldes Billund Airport, er Danmarks andenstørste lufthavn. Der er ingen direkte fly fra Billund til New York, men du kan mellemlande i f.eks. København, Amsterdam eller Frankfurt. I langt de fleste tilfælde er det enten John F Kennedy International Airport (JFK) eller Newark Liberty International Airport (EWR), du lander i, når du rejser fra Billund.

Nedenfor ser du en liste over flyselskaber, der flyver fra Billund til New York (med en mellemlanding):

Flyselskab Direkte fly/mellemlanding Destination
SAS 1 mellemlanding i København eller Oslo Newark
KLM 1 mellemlanding i Amsterdam JFK
Lufthansa 1 mellemlanding i Frankfurt Newark eller JFK
Air France 1 mellemlanding i Paris JFK

Varigheden af flyveturen afhænger meget af, hvor lang ventetid der er ved mellemlandingen. At flyve fra Billund til New York med én mellemlanding tager dog som minimum omkring 11 timer. Tidsforskellen mellem Billund og New York er for det meste 6 timer.

Foretrækker du direkte fly til New York, så kan du overveje at flyve fra Københavns Lufthavn i stedet.

Pris for fly Billund – New York

Prisen på en flybillet til New York afhænger meget af tidspunktet, du rejser på. Især er det populært at tage til The Big Apple til påske, i sommermånederne, i efterårsferien samt omkring jul og nytår. Flypriserne er derfor generelt højere på disse tider af året. Vil du have fat i billige flybilletter fra Billund til New York, så anbefaler jeg at bestille billetter mindst 4-6 måneder i forvejen.

Se aktuelle tilbud på flyrejser fra Billund til New York her

Transport til Billund Lufthavn

Du kan komme til Billund Lufthavn i bil eller bus.

 • Bil: Bruger du en GPS til at finde vej, så kan du indtaste lufthavnens postadresse: Billund Lufthavn, Passagerterminalen 10, 7190 Billund.
 • Bus: Der er en række busser, der kører til Billund, og som forbinder lufthavnen med togstationen i bl.a. Vejle, Aarhus og Esbjerg:
  • Rute 912X: fra Aarhus (via Skanderborg og Horsens)
  • Rute 43 og 143: fra Vejle
  • Rute 144: fra Esbjerg
  • Rute 166: fra Kolding
  • Rute 119: fra Tørring (via Give)

Parkering i Billund Lufthavn

Billund lufthavn tilbyder korttids- og langtidsparkering. Prisen afhænger af, hvor længe du parkerer og i hvilket område. Du får de laveste priser, hvis du reserverer din parkeringsplads i god tid i forvejen. Se mere, og reserver din parkeringsplads på forhånd via Billund Lufthavns hjemmeside.

Kort over Billund Lufthavn

Nedenfor ser du et kort over Billund Lufthavn. Klik på billedet for at forstørre det.

Fly Billund New York

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedkilde: Billund Lufthavn

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev