Gansevoort Peninsula i New York

Gansevoort Peninsula i New York

Gansevoort Peninsula i New York er en park ved Hudson River. Parken er en del af Hudson River Park og en grøn oase, hvor folk kan slappe af. Dette sted, hvor Pier 53 engang lå, er nu et fantastisk sted at dyrke motion, gå en tur eller læne sig tilbage og slappe af på den første strand på Manhattan. Gansevoort Peninsula Park ligger i nærheden af Whitney Museum.

Gansevoort Peninsula in New York

Gansevoort Peninsula ligger ved siden af Whitney Museum i Meatpacking District. Denne økologiske park giver adgang til Hudson Rivers vand via en strand og har en stor sportsplads, fitnessudstyr, som alle frit kan benytte, og en hundepark, hvor newyorkere kan lade deres firbenede venner lege. Gansevoort Peninsula har også haver, hvor man kan slappe af og flygte fra byens travlhed.

Strand i New York

Gansevoort Peninsula er hjemsted for Manhattans første offentlige strand. Du kan få gratis adgang til den, men det er ikke tilladt at svømme på grund af den dårlige vandkvalitet. Denne nye strand på Manhattan har flere sandområder, hvor du kan nyde solen og nyde den fantastiske udsigt over Downtown Manhattan. Fra den nordlige side af Gansevoort Peninsula kan du se ud til Little Island.

Gansevoort Peninsula i New York - Park Gansevoort Peninsula i New York - Strand

Day’s End af David Hammons

I floden langs stranden kan du se et offentligt kunstværk kaldet Day’s End. David Hammons’ værk danner omridset af et gammelt varehus på Pier 52 og blev doneret til Hudson River Park af Whitney Museum of American Art.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev