Strand Bookstore i New York

Strand Bookstore i New York

Strand Bookstore i New York er den største bogbutik med brugte bøger i verden. I butikken bliver der solgt 5.000 bøger dagligt. Der er hele 3 millioner bøger, heriblandt både nye, brugte og sjældne eksemplarer af slagsen. Du kan derfor finde næsten enhver bog, du måtte være på udkig efter der. Desuden er der ofte særlige arrangementer i det såkaldte Rare Book Room med forfattere, som læser uddrag fra deres bøger og/eller skriver autografer. Mange kendisser er blandt bogbutikkens faste kunder.

Det kan godt være lidt svært at finde en bestemt bog, for bøgerne er godt blandet sammen. Personalet kan dog slå bogtitlen op i deres database og fortælle dig, hvilken afdeling bogen står i. Strand Bookstore er kendt for at have over “18 miles of books!” Her kan du også købe et gavekort, som aldrig udløber, så det er en god gaveidé.

Praktisk information

  • Sted: 828 Broadway, på hjørnet af 12th Street og Broadway (tag subway-linje 4, 5, 6, L, N, Q eller R til Union Square)
  • Åbningstider: dagligt fra kl. 09.30-22.30

Strand Bookstore i New York - Bogreoler Strand Bookstore i New York - Bøger

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter