Strand Book Store i New York

The Strand Bookstore i New York

Strand Book Store i New York er den største ikke-kommercielle boghandel i byen. Denne boghandel i New York har mere end 2,5 millioner bøger på lager. De “over 18 miles af bøger” omfatter nye, brugte og sjældne bøger – næsten alle titler kan findes hos The Strand. Derudover sælger de vinyl, tøj og notesbøger. Mens du leder efter en gave til dig selv, dit hjem eller din kære, kan det være, at du render ind i en berømthed.

Contents

Strand Bookstore i New York

Samlingen i denne East Village boghandel dækker en bred række af genrer, så der er noget for enhver smag. Da Strand Book Store sælger en masse bøger, kan det være en udfordring at finde en bestemt bog. Personalet kan slå en bog på for dig i deres computerdatabase og fortælle dig, hvilken afdeling bogen befinder sig i. The Strand er et godt sted at købe en gave til venner og familie. Hvis du ikke ved, hvad du skal give dem, kan du spørge personalet eller få et e-gavekort, der aldrig udløber.

Erics tip: Du kan kombinere dit besøg i denne boghandel i New York, med at udforske East Village. Dette er et fantastisk område at shoppe i, da der er mange små butikker. Hver mandag, onsdag og i weekenden kan du tage til Union Square Greenmarket.

The Strand Bookstore i New York - Indeni The Strand Bookstore i New York - bøger

Oprindelsen af The Strand NYC

The Strand Book Store er en af de ældste uafhængige boghandlere i New York. Butikken åbnede i 1927 som en genbrugsboghandel og et sted, hvor bogelskere kunne samles. I halvtredserne flyttede boghandlen til sin nuværende placering og begyndte også at sælge nye og sjældne bøger.

Praktiske oplysninger

Du kan tage metrolinje 4, 5, 6, L, Q, R eller W til Union Square station og gå ca. 5 minutter til boghandlen. Udover hovedlokationen i East Village kan du også finde The Strand på Columbus Avenue på Upper East Side.

  • Åbningstider: Hver dag fra 10.00 til 20.00
  • Lokation: 828 Broadway

The Strand Bookstore i New York - Boghandel The Strand Bookstore i New York - Børn

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev