The Phantom of the Opera Broadway billetter

The Phantom of the Opera Broadway billetter

Køb dine Phantom of the Opera Broadway tickets, inden du tager til New York, og spar både tid og penge. Musicalen The Phantom of the Opera er blevet opført på Majestic Theatre, der er et af Broadways største og flotteste teatre, siden premieren i 1988. Det er med god grund, denne musical er så populær. Jeg kan helt sikkert anbefale at se The Phantom of the Opera eller et af de mange andre Broadway-shows, mens du er i New York. Det er en rigtig underholdende oplevelse!

Desværre vises dette show ikke mere

Hvis du vil se andre musical klassikere, se Chicago eller Wicked på Broadway.

Contents

Den længst kørende musical på Broadway

The Phantom of the Opera af Andrew Lloyd Webber er det show, der har kørt længst tid på Broadways nogensinde. Musicalen er baseret på den franske novelle “Le Fantôme de l’Opéra” skrevet af Gaston Leroux. Den fortæller historien om en maskeret mand, der lurer i katakomberne under operahuset i Paris, og som hjemsøger alle, der bor der. Han er vildt forelsket Christine, en ung og uskyldig sopran, og han hengiver sig fuldt ud til hendes karriere.

The Phantom of the Opera Broadway billetter - Fantomet og Christine The Phantom of the Opera Broadway billetter - Maskerade

Fantomets kærlighed til Christine

I 1881 i Paris’ berømte operahus bliver sopran-primadonnaen Carlotta afbrudt af fantomet, mens hun øver sig. Hun nægter at optræde samme aften, hvilket giver operahusets ejere et stort problem. Modvilligt lader de korpigen Christine gå til optagelsesprøve, hvor hun overrasker alle med sin englesang. Men hvorfor har de ikke lagt mærke til hende før? Hvem har lært hende at synge så smukt?

Showet har en fantastisk scenografi, smukke kostumer og ikke mindst imponerende musik af Andrew Lloyd Webber. Hvis du gerne vil opleve en ægte klassiker, så skal du se The Phantom of the Opera.

The Phantom of the Opera Broadway billetter - Kulisse The Phantom of the Opera Broadway billetter - Sejltur

Hvordan køber jeg The Phantom of the Opera Broadway billetter?

The Phantom of the Opera Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.
Erics tip: The Phantom of the Opera er uden tvivl den mest overdådige musical på Broadway nogensinde. Selv hvis du ikke er fan af klassisk opera, så gør fortællingen, kulisserne og kostumerne det oplevelsen værd. Der sker så meget på scenen hele tiden, så det er svært at finde ud af, hvor man skal kigge hen! Gå ud i lobbyen i pausen, og få dig en snack eller noget at drikke, for fantomet holder aldrig op med at spøge …

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 8 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.
 • Varighed: omkring 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Majestic Theatre, 245 West 44th Street
 • Hjælpemidler:  T
 • Klik her for salsplanen over Majestic Theatre
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev