Tiffany & Co. New York

Tiffany Co  New York

Tiffany & Co. i New York har sin flagship store på Fifth Avenue. Tiffany & Co. er verdensberømt for de ikoniske blå æsker med hvidt bånd omkring, som er synonymt med stil og luksus. Mange kvinder drømmer om at få en blå æske fra Tiffany’s med en diamantring i en skønne dag.

Tiffany’s er en amerikansk multinational virksomhed, der sælger luksuriøse smykker og sølvtøj. I 1837 begyndte New York-firmaet, der dengang hed Tiffany, Young & Ellis, at sælge brevpapir og luksuriøse varer. Da Charles Tiffany i 1853 overtog styringen blev navnet ændret til Tiffany & Co. Siden da har det været smykkerne, der var i fokus.

Tiffany-diamanten

Charles Tiffany fik for alvor sat Tiffany’s på landkortet med købet af en kæmpestor gul diamant på 287 karat. Den blev slebet til den berømte Tiffany-diamant på 128 karat. Den er permanent udstillet i Tiffany’s flagship store på Fifth Avenue i New York, og den trækker tusindvis af besøgende til hvert år. Tiffany-diamanten bliver betragtet som et symbol på Tiffany’s stolte historie og deres solide håndværk.

Breakfast at Tiffany’s

Tiffany & Co. har butikker over hele verden. Den mest kendte af dem er deres flagship store på Fifth Avenue i New York. Butikken åbnede i 1940. Dog opnåede den først international berømmelse, da den amerikanske filmklassiker “Breakfast at Tiffany’s” blev udgivet i 1961. I filmen spiser Holly Golightly (spillet af Audrey Hepburn) morgenmad foran Tiffany’s butiksvindue. Ifølge Holly er Tiffany’s “det bedste sted i verden, hvor der ikke kan ske noget dårligt”.

På grund af den store rolle Tiffany & Co. New York spillede i “‘Breakfast at Tiffany’s’” er der mange turister, der tager til butikken på Fifth Avenue for at genskabe dem ikoniske filmscene. Der er også mange turister, der lægger vejen forbi for at beundre vinduesudstillingerne, som butikken er så kendt for.

Du finder Tiffany & Co.’s flagship store på hjørnet af Fifth Avenue og 57th Street, tæt på Apple Store.

Erics tip: Tiffany’s på Fifth Avenue ligger tæt på Central Park, så det er hyggeligt at kombinere et besøg med en gå- eller cykeltur gennem parken. Det er også et godt sted til et toiletbesøg i fancy omgivelser!

The Blue Box Cafe

Det er faktisk muligt at få “breakfast at Tiffany’s!”. The Blue Box Cafe ligger nemlig på 4. etage i butikken på Fifth Avenue, og det er et godt sted at tage en pause fra din shopping i New York. Her serveres der amerikanske klassikere på blå tallerkener til morgenmad, brunch og frokost. Det er det perfekte sted at få noget mad at styrke sig på inden en shoppingtur på Fifth Avenue. Det er muligt at reservere bord fra 30 dage i forvejen, og der bliver normalt fuldt booket inden for få timer. Sørg derfor for at gå ind på deres hjemmeside for at booke 30 dage, inden du gerne vil derhen (og hav tidsforskellen in mente).

The Blue Box Cafe er midlertidigt lukket i forbindelse med renovering. Den genåbner i 2022.

Tiffany & Co. New York - Butikken Tiffany & Co. New York - Varer

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter