Tiffany’s i New York

Tiffany Co  New York

Tiffany’s i New York har sin flagskibsbutik på Fifth Avenue, der hedder The Landmark. Tiffany & Co. er kendt hele verden rundt for deres ikoniske blå æske med sit hvide bånd. Det berømte luksuriøse mærke sælger ikke blot smykker, du kan også finde boligartikler, tasker, solbriller og andre varer. Træd ind i verden af funklende diamanter og ædelsten i Tiffany-butikken i New York.

Contents

Tiffany’s i New York

Tiffany’s flagskibsbutik er et vidunder i sig selv. Mere end 40 kunstværker og aldrig før sete stykker er udstillet på de ti etager. Herunder Medusa Pendant og deres seneste mesterværk.

Tiffany's i New York - VarerTiffany's i New York - Butikken

Hvordan besøger man Tiffany’s

Når du træder ind i butikken, vil du se en hyldest til grundlæggeren Charles Lewis Tiffany og New York City. Med ikonisk udsigt til Empire State Building og Central Park projiceret på væggene, vil det føles som om du er udenfor. Glem ikke at kigge op i loftet for at se mere kunst!

Tag elevatoren, hvor du finder maleriet af Jean-Michel Basquiat, der blev brugt i kampagnen med Beyonce og Jay-Z, til sjette etage. Her finder du smukt dekorerede borde. Hvis du vil se højdepunkterne i Tiffany’s Fifth Avenue-butik, skal du gå ned af vindeltrappen, hvor du kan forestille dig selv i overdådighed. Blandt de udstillede værker er Daniel Ashrams Venus of Arles-statue og et foliebelagt loft, en hyldest til Andy Warhol. Besøg toiletterne, mens du er her.

Tiffanys i New York - Kunst Tiffany's i New York - Landemærket

Breakfast at Tiffany’s Experience

Tiffany & Co. har butikker over hele verden. Den mest berømte er denne flagskibsbutik på grund af den amerikanske filmklassiker “Breakfast at Tiffany’s” (1961). I filmen nyder Holly Golightly (spillet af Audrey Hepburn) sin morgenmad foran vinduerne hos Tiffany’s. Tiffany’s er ifølge Holly “det bedste sted i verden, hvor der ikke kan ske noget dårligt”.

I anledning af filmen kan du besøge Audrey Experience hos Tiffany & Co. Denne medrivende installation omfatter den halskæde, som Hepburn havde på i scenen, en reproduktion af den sorte kjole og blandt andet den Oscar for filmen.

Tiffany's i New York - Audrey Experience Tiffany's i New York -Breakfast at Tiffany's

Blue Box Cafe

Det er faktisk muligt at få “breakfast at Tiffany’s!”. The Blue Box Cafe ligger i butikken, og det er et godt sted at tage en pause fra din shopping i New York. Her serveres der amerikanske klassikere på blå tallerkener til morgenmad, brunch og frokost. Det er det perfekte sted at få noget mad at styrke sig på inden en shoppingtur på Fifth Avenue. Sørg for at at have bestilt bord i forvejen.

Reserver en plads i Blue Box Café her

Tiffany-diamanten

Charles Tiffany, manden bag Tiffany’s, fik for alvor sat mærket på landkortet med købet af en kæmpestor gul diamant på 287 karat. Den blev slebet til den berømte Tiffany-diamant på 128 karat. Den er permanent udstillet i Tiffany’s flagship store på Fifth Avenue i New York, og den trækker tusindvis af besøgende til hvert år. Tiffany-diamanten bliver betragtet som et symbol på Tiffany’s stolte historie og deres solide håndværk.

Praktisk Information

Du finder Tiffany & Co.’s flagship store på hjørnet af Fifth Avenue og 57th Street, tæt på Apple Store.

Tiffany's i New York - Shopping Tiffany's i New York - boligartikler

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev