UGG butikker i New York

UGG butikker i New York

Der er flere UGG’s butikker i New York. UGG’s flagskibsbutik på Fifth Avenue samt UGG Soho og andre mindre konceptbutikker er et besøg værd. Priserne i UGG butikkerne på Manhattan adskiller sig ikke meget fra andre butikker, der sælger UGGs, men du får en fremragende service, når du skal finde dit perfekte par. Selvom de er bedst kendt for deres fåreskindsstøvler og -sko, sælger det australske firma også tøj, tilbehør og andet fritidstøj.

Contents

UGG’s butikker i New York

Du kan besøge flere UGG’s butikker på Manhattan:

UGG’s NYC Flagship store

UGG-flagskibsbutikken er placeret på Fifth Avenue. Som den største butik kan de prale af en stor kollektion, men der kan blive enormt travlt og overfyldt.

  • Flagship lokation: 530 Fifth Avenue (mellem E 44th Street og E45th Street)

UGG’s Konceptbutikker

De mindre konceptbutikker er knapt så travle. Butikkerne byder på en mindre kollektion og færre størrelser, men deres sortiment er stadig interessant og inkluderer unikke UGG’s, som du ikke kan finde andre steder.

  • SoHo lokation: 79 Mercer Street (mellem Broome og Spring Street)
  • Midtown lokation: UGG i Macy’s Herald Square (151 West 34th Street)
  • Downtown lokation: Westfield Shopping Mall ( 185 Greenwich Street)
Erics tip: “Er du er vild med gode tilbud? Så bør du absolut overveje at bruge i dag i Woodbury Common, som er et af verdens største outlet-centre. Der er også en UGG butik i Woodbury Common.”

UGG butikker i New York - Konceptbutik

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev