Century 21 i New York

Century 21 in New York

Century 21 i New York er en af de mest berømte outletbutikker. Flagskibsbutikken ligger direkte overfor One World Trade Center. C21 sælger tøj og andre varer fra kendte mærker til outlet priser. Dette shopping-paradis har ca. 9300 kvadratmeter butiksareal fyldt med tøj og sko til kvinder, mænd og børn, samt parfume og accessories.

Century 21 i New York

I dette shoppingcenter på Lower Manhattan kan du finde high-end mode og luksuriøse varer med store rabatter. Du kan finde alt fra fodtøj og husholdningsartikler til håndtasker og solbriller hos Century 21. Her sælges også produkter fra mærker som Versace, Dolce & Gabbana og Gucci. C21 NYC er strdet for alle, der er vilde med at gå på jagt efter gode tilbud.

Erics tip: “Eftersom Century 21 i New York ligger i Downtown Manhattan, kan du kombinere din shoppingtur med at udforske området. Her finder du blandt andet 9/11 Memorial og meget andet.”

Shopping i New York

Når du er i New York og gerne vil shoppe, er der et væld af muligheder. Byen byder på masser af outlets, hvor du kan få rabat og spare mange penge. Du kan for eksempel besøge Woodbury Common med 220 outletbutikker.

Century 21 i New York - butik Century 21 i New York - Shopping

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev