Century 21 genåbner offcielt i New York

Erics Blog - Century 21

Century 21 i New York vender tilbage! Denne butik er en af de mest berømte outlets og åbner igen i foråret 2023. Flagskibsbutikken kommer til at ligge direkte overfor One World Trade Center. C21 vil sælge tøj og andre varer fra kendte mærker til outlet priser. Dette shopping-paradis kommer til at være i fire etager fyldt med tøj og sko til kvinder, mænd og børn, samt parfume og accessories.

Vil du være der under genåbningen den 25 april? Vind en tur til New York her!

Genåbningen af Century 21

I løbet af de 60 år Century 21 på Manhattan har eksisteret, har den været nødt til lukket ned to gange; første gang efter 9/11 og anden gang på grund af corona pandemien. Heldigvis får dette outlet nu endnu en ny begyndelse, når det genåbner i foråret 2023. Butikken vil ikke have ændret sig meget, dog ændrer logoet sig til Century 21 NYC.

Shopping i New York

Når du er i New York og gerne vil shoppe, er der et væld af muligheder. Byen byder på masser af outlets, hvor du kan få rabat og spare mange penge. Du kan for eksempel besøge Woodbury Common med 220 outletbutikker.

Erics tip: Eftersom Century 21 i New York ligger i Downtown Manhattan, kan du kombinere din shoppingtur med at udforske området. Her finder du blandt andet 9/11 Memorial og meget andet.

Erics Blog - Century 21 i New York

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev