Harry Potter Store i New York

Harry Potter Store i New York

Harry Potter butikken i New York er den største Harry Potter Store i verden. Harry Potter-mekkaet strækker sig over hele tre etager. Butikken ligger ved siden af Flatiron Building, og den er udelukkende dedikeret til Harry Potter og til spinoff-serien Fantastiske Skabninger. Det er Warner Bros., der står bag denne flagship store, som byder på den største samling af Harry Potter og Fantastic Beasts-merchandise nogensinde. Det er dermed et sandt paradis for Harry Potter-fans!

 

Harry Potter Store i New York åbner i 2021

En magisk verden i New York

Harry Potter butikken i New York er på over 1.800 kvadratmeter og er derfor et must for enhver Harry Potter-fan. Her kan du købe produkter kendt fra filmene, såsom Hogwarts-kapper, chokoladefrøer og Bertie Bott’s Every Flavor Beans. Der er også en række varer, der er lavet særligt til butikken i New York, heriblandt en eksklusiv kollektion af tryllestave! Oplevelsen fuldendes af de forskellige interaktive oplevelser, du kan få under besøget. Der er også flere gode steder at tage fotos, så dit besøg i Harry Potter Store kan blive foreviget.

Vil du gøre din Harry Potter-tur komplet, så anbefaler jeg at købe billetter til den imponerede forestilling i to dele Harry Potter and the Cursed Child på Broadway.

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter