Harry Potter Store i New York

Harry Potter Store i New York

Harry Potter butikken i New York er den største Harry Potter Store i verden. Harry Potter-mekkaet strækker sig over hele tre etager. Butikken ligger ved siden af Flatiron Building, og den er udelukkende dedikeret til Harry Potter og til spinoff-serien Fantastiske Skabninger. Det er Warner Bros., der står bag denne flagship store, som byder på den største samling af Harry Potter og Fantastic Beasts-merchandise nogensinde. Det er dermed et sandt paradis for Harry Potter-fans!

Contents

En magisk verden i New York

Harry Potter butikken i New York er på over 1.800 kvadratmeter og er derfor et must for enhver Harry Potter-fan. Her kan du købe produkter kendt fra filmene, såsom Hogwarts-kapper, chokoladefrøer og Bertie Bott’s Every Flavor Beans. Desuden er der produceret nye produkter specielt til butikken i New York, herunder en eksklusiv serie af tryllestave.

Erics tip: “Alle Harry Potter-fans vil finde denne butik som et must at besøge. Efter kassen, selvom du ikke har købt noget, kan du købe en original alkoholfri butterbeer i baren. Du kan tage koppen med dig og skylle den ren ved siden af baren, inden du går.”

Du kan få dette Harry Potter Butterbeer Bundle på forhånd. Den indeholder en eksklusiv Griffin-stav fra New York, en souvenirpin, en chokoladefrø, en Butterbeer-fadøl og en Butterbeer-is.

Der er også en række varer, der er lavet særligt til butikken i New York, heriblandt en eksklusiv kollektion af tryllestave! Oplevelsen fuldendes af de forskellige interaktive oplevelser, du kan få under besøget. Der er også flere gode steder at tage fotos, så dit besøg i Harry Potter Store kan blive foreviget.

Harry Potter Store lokation

Harry Potter-butikken ligger meget centralt bag den ikoniske Flatiron-bygning. Mens du besøger butikken, er det også sjovt at gå på opdagelse i kvarteret. Du kan tage ud og se Madison Square Park eller det italienske marked Eataly. New Yorks fotomuseum Fotografiska ligger et par minutters gang fra Harry Potter Store.

Vil du gøre din Harry Potter-tur komplet, så anbefaler jeg at købe billetter til den imponerede forestilling Harry Potter and the Cursed Child på Broadway.

Harry Potter Store i New York - Indenfor Harry Potter Store i New York - Krus

Ud over Harry Potter Store er der mange andre legetøjsbutikker i New York, man kan besøge.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev