Julemarkeder i New York 2024

Julemarkeder i New York

Julemarkeder i New York, såsom Union Square Christmas Market, er meget populære. Mange folk drømmer om at besøge New York ved juletid, og byens julepynt og -lys skal da også nok få dig i julestemning. Jeg kan virkelig anbefale at besøge New York ved juletid. Du kan også opleve traditionsrige julemarkeder under dit besøg. Her har jeg lavet en liste over de skønneste julemarkeder i New York til dig.

Christmas Markets Tour

Hvis du gerne vil bruge et par timer på at besøge de bedste NYC julemarkeder med en guide, så anbefaler jeg at booke en Christmas Markets Tour. Her går du sammen med en lille turgruppe rundt på julemarkeder i New York.

Book dine billetter til Christmas Market Tour her

Christmas Market ved Columbus Circle

Columbus Circle Christmas Market ligger i Central Parks sydvestlige hjørne, og det er ikke til at overse. Julemarkedet er så stort, at du nemt kan tilbringe timevis her. Hvis du er på julegavejagt, så er det stedet at tage til! Her finder du træværk, chokolade, smykker fra upcoming designere, tøj og accessories. Ligesom på de fleste europæiske julemarkeder kan du her nyde godt af peberkager, småkager og andre julegodter. Julemarkedet finder sted hvert år mellem november og december.

 • Sæson: 28. november til den 31. december
 • Åbningstider: mandag-lørdag: kl. 11.00-20.00, søndag: kl. 11.00-19.00.
 • Sted: Columbus Circle, 8th Avenue corner 59th Street

Julemarkeder i New York - Columbus Circle Julemarkeder i New York - Columbus Circle udenfor

Union Square Holiday Market

Union Square Christmas Market ligger i Midtown, lige i Manhattans hjerte. Her er mindre atmosfæren om den på Columbus Circle Christmas Market, og der er omkring 200 boder. Det brede udvalg betyder, at der er noget for enhver smag. Du kan varme dig på en portion varm kaffe eller kakao. Her kan du købe alt fra halstørklæder, hatte og vanter til sæber, lys og ting til hjemmet. Hvis du er heldig, får du endda julesange at høre. Union Square Christmas Market begynder i midte af november og slutter på juleaften.

 • Sæson: 16. november til den 24. december
 • Åbningstider: mandag-fredag: kl. 11.00-19.00, lørdag: kl. 10-00-20.00, søndag: 11-19.00. lukket på Thanksgiving.
 • Sted: Union Square at 14th Street

Julemarkeder i New York - Union Square Julemarkeder i New York - Jul i Union Square

Julemarked i Bryant Park

Julemarkedet i Bryant Park har ikke blot et andet navn, men det er også lidt anderledes end de julemarkeder, vi kender. Her er der ikke traditionelle boder, men i stedet flere end 125 små butikker, og derfor bærer markedet navnet “Winter Village”. Der sælges fine varer, såsom smykker, pyntegenstande, lokale fødevarer og meget andet. Der er noget for alle, både unge og gamle og endda dit kæledyr! Du kan bl.a. købe crepes, churros og varme drikke at lune dig på. Hvis du gerne vil have endnu mere vinterhygge, så kan du løbe på skøjter. Skøjtebanen er åben til kl. 22.00, og i weekenden helt til midnat! Julemarkedet i Bryant Park åbner allerede i slutningen af oktober og varer indtil starten af januar.

 • Sæson: 27. oktober – 2. januar
 • Åbningstider: Dagligt kl. 11:00 – 20:00
 • Sted: Bryant Park, ved 40th Street og 42nd Street samt Fifth Avenue og Sixth Avenue.

Julemarkeder i New York - Bryant Park Julemarkeder i New York - Bryant Park marked

Christmas Market ved Grand Central Terminal

Hver dag besøger op til en million personer det indendørs julemarked ved Grand Central Terminal. Her byder over 70 boder på et bredt udvalg af varer i knap seks uger ved juletid. Der sælges mange ting, der egner sig godt til julegaver. Markedet byder på tøj til både børn og voksne, tasker, smykker, skønhedsprodukter, legetøj og julepynt. Dog er der desværre ikke mad- og drikkevarer her. Der er dog en stor fordel ved julemarkedet, nemlig at det ligger i Grand Central Terminal. Hvis det er koldt udenfor, så tag ind i varmen, og kig på julegaver. Julemarkedet begynder i midten af november og varer indtil juleaften.

 • Sæson: 13. november til 24. december
 • Åbningstider: mandag-lørdag: kl. 10.00-19.00, søndag: kl. 11.00-18.00. Lukket på Thanksgiving
 • Sted: Grand Central Terminal

Julemarkeder i New York - Grand Central Julemarkeder i New York - Grand Central Stall

Vil du vide alt om julen i New York? Tilmeld dig mit nyhedsbrev her og hold dig opdateret!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev