Outlets i New York

Outlets i New York

Outlets i New York er de bedste steder at shoppe, når du er i The Big Apple. På Manhattan er der et par butikker, der sælger designertøj med store rabatter. De store outlet-shoppingcentre ligger udenfor Manhattan, eller endda udenfor New York City. Dog er de nemme at komme til, f.eks. med bus. Nedenfor finder du en oversigt over outlets in New York og andre tips til shopping.

 1. Woodbury Common Outlet

  Hvis du gerne for alvor vil shoppe i eller omkring New York, så er der ét sted, jeg især anbefaler, nemlig New York shopping outlettet Woodbury Common. I dette shoppingparadis er der hele 220 outlet-butikker. De fleste af dem er tøjbutikker, og der er både billige og luksuriøse mærker, såsom Nike, Levi’s, Gucci, Calvin Klein og flere! Du kan tage en bus fra Midtown Manhattan til Woodbury Common, og turen tager cirka 1,5 time.

 2. Century 21

  Hos Century 21 kan du købe designertøj med op til 65% rabat hele året rundt. Der er både dametøj, herretøj og børnetøj at finde. Men det er ikke det hele; du kan også finde sko, parfume, kosmetik, rejseartikler og endda boligartikler her. Du kan finde kendte mærker som Marc Jacobs, Calvin Klein, Michael Kors og mange flere. Stormagasinet ligger i centrum af byen, tæt på One World Observatory.

 3. Empire Outlets

  Et outlet-center i selve New York City er Empire Outlets. Outletten ligger på Staten Island, ved siden af Staten Island Ferry Terminal. Outlettet er nemt at komme til fra Manhattan. Det ligger ud mod vandet, og der er en fin udsigt over Manhattan derfra. Det er derfor hyggeligt at slå sig ned for en stund med en snack og lidt at drikke. Foruden dette outlet-center er der naturligvis også almindelige butikker med udsalg i New York.

  Outlets i New York - Woodbury Common Outlets i New York - Empire Outlets

 4. The Mills at Jersey Gardens

  I New Jersey finder du The Mills at Jersey Gardens, som byder på både outlet-butikker og almindelige forretninger. Det er lettest at komme dertil med bus. I New Jersey er der ingen moms (sales tax) på tøj, og her betaler du kun halvt så meget i moms på elektronik i forhold til i New York. Foruden rabatterne er der derfor endnu flere penge at spare.

  Outlets i New York - The Mills at Jersey Gardens

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev