Mobildata og telefoni i New York

Mobiltelefoni og data i New York

Hvad koster det at bruge mobildata i New York? Det kommer an på, om du skal bruge meget data og gerne vil være online hele tiden, eller om du blot vil tjekke noget en gang imellem. Hvis du vil bruge meget data, så køb enten et eSIM eller et taletidskort i USA. Hos de danske teleselskaber er dataroaming (samt opkald og sms’er) ofte dyrt, så i stedet kan du købe en eSIM datapakke til en god pris. Ellers kan du benytte dig af wi-fi på dit hotel og de wi-fi-hotspots, der er rundt om i byen.

Contents

Eric’s New York

I New York er der mange steder, du kan benytte dig af gratis wi-fi. De gamle telefonbokse er endda blevet omdannet til hotspots, som hedder LinkNYC. Benytter du dig af de gratis steder med wi-fi, så er det naturligvis den billigste måde at komme online på under dit ophold i storbyen. Der er mange steder, du kan tjekke Instagram eller Facebook uden at skulle bekymre dig om de dyre roamingtakster. De fleste subway-stationer, caféer og parker har gratis wi-fi. Jeg har samlet alle stederne med gratis wi-fi i New York i min app Eric’s New York. Jeg opdaterer jævnligt appen, og jeg tilføjer kun et hotspot, hvis det er helt gratis – altså hvor det ikke engang er nødvendigt at købe en kop kaffe først.

eSIM-kort i New York

Inden din rejse til New York kan du købe et dataabonnement med et eSIM-kort. Du installerer nemt dataplanen på din telefon, som gør, at du altid kan være forbundet til internettet i New York. Du kan også gå efter muligheden for et eSIM der inkluderer data, opkald og beskeder. Disse muligheder sparer dig for tid og måske noget frustration ved at købe et fysisk SIM-kort i byen.

Oplade din telefon

Du vil få brug for en rejseadapter til USA for at kunne lade din telefon op, når du er i New York. Det skyldes, at du ikke kan oplade din telefon eller tablet med dit originale danske stik. Du kan nemt købe en rejseadapter online. Jeg anbefaler også, at du køber en hurtigoplader til din telefon, da du kommer til at bruge din telefon meget når du er i New York, og en hurtigoplader oplader den til 50% på omkring 30 minutter. Det er meget hurtigere end en standardoplader.

Hvor kan man købe taletidskort i New York?

Der er adskillige steder, du kan købe et amerikansk taletidskort. Du kan bl.a. tage i BestBuy, som har taletidskort fra alle teleselskaberne. Du kan også tage i eksempelvis en af T-Mobiles butikker. De fleste materialister har også et udvalg af simkort.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev