Mobiltelefoni og data i New York

Mobiltelefoni og data i New York

Det kan hurtigt blive dyrt at benytte sig af mobiltelefoni og data i New York. Hos langt de fleste teleudbydere i Danmark er priserne for at bruge mobilen i USA ganske høje. Det gælder både for at foretage og modtage opkald på mobilen. Det bestemt heller ikke billigt at bruge mobildata. Sørg for at slå dataroaming fra i din telefons indstillinger, hvis du vil undgå, at mobilen bruger data. Selvom du ikke aktivt bruger data, kan din mobil eksempelvis være sat til automatisk at hente e-mails og opdatere apps i baggrunden.

Hos nogle teleudbydere kan du med visse abonnementer eller ekstra tjenester bruge en bestemt mængde data og/eller minutter i USA. Alternativt kan du overveje at anskaffe dig et amerikansk taletidskort, hvis du har brug for at benytte data og ringe.

Wi-fi

I New York City er der rigtig mange steder med gratis wi-fi. De gamle telefonbokse er tilmed blevet lavet om til hotspots! Hvis du holder dig til at gå online via de gratis hotspots rundt om i byen, så er det naturligvis den billigste løsning. På de fleste subway-stationer, caféer og endda i nogle parker er der gratis wi-fi. Der er dermed mange steder, hvor du kan tjekke mails, lægge selfies op og skrive til dem derhjemme uden at bekymre dig om at få en stor mobilregning. Du kan læse mere om steder med gratis wi-fi i New York her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter