New York Fashion Week 2024

New York Fashion Week

New York Fashion Week afholdes to gange årligt: I februar og i september. Den næste NYFW kommer til at foregå fra den 9. september til den 14. september 2022. NY Fashion Week er en af verdens største modeuger. Forår/sommer kollektionerne vises i september, og efterår/vinter kollektionerne vises i februar. Under Fashion Week i New York bliver det seneste designs fra Ralph Lauren, Marc Jacobs samt mange andre nye og upcoming designere fremvist foran købere, pressen og offentligheden.

Contents

Deltagelse i et New York Fashion show

For at deltage i et eksklusive modeshows skal du have en officiel invitation. Som regel er det designere, kendte personer og influencere, som får en invitation til disse shows, hvor også de mest trendy newyorkere kommer. Men det er dog muligt at opleve et NYFW show på tæt hold alligevel. Nogle af de mindre og upcoming designere åbner dørene for alle, så enhver modeinteresseret kan se deres seneste designs og nyeste trends.

Erics tip: Hvis du Er i tvivl om du vil deltage i modeshowet om dagen eller om aftenen, så vælg aftenen. At deltage i et modeshow handler om at opleve New York Fashion Week, og i løbet af aftenen får man virkelig fornemmelsen af ​​dette. Udtrykket “fashionably sent” er tilfældet her. Kom til tiden til showet, men planlæg også noget ekstra tid i din tidsplan, hvis showet varer længere.

Der er i øjeblikket ingen tilgængelige billetter

New York Fashion Week - Model New York Fashion Week - Show

New York Fashion Week

New York Fashion Week foregår i hele byen, og overalt kan du se moderigtige mennesker klædt på for at imponere. Steder som TriBeCa og Chelsea Hotel afholder mange shows. Det er sjovt at gå rundt i dette område og se alle de unikke outfits, som gæsterne har på.

Den første modeuge i New York blev afholdt i 1943, dengang det stadig hed Press Week. Formålet var at få opmærksomheden væk fra den franske mode, som modeindustrien ikke havde adgang til på grund af krigen. Det var også målet at bringe amerikanske designere på banen, hvilket i høj grad lykkedes. NYFW er i dag en af verdens mest berømte begivenheder indenfor mode.

 

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev