Shopping på Upper East Side i New York

Shopping på Upper East Side i New York

Shopping på Upper East Side i New York står nok ikke øverst på din to do-liste. Det er ofte Fifth Avenue folk først og fremmest tænker på i forbindelse med shopping i New York. Det er dog bestemt værd at lægge vejen forbi Upper East Side. Området mellem Manhattans 59th og 96th Street, på den østlige side af Central Park, udgør Upper East Side. Det er et af New Yorks mest fornemme kvarterer. På Fifth Avenue, lige overfor Central Park, kan du beundre de flotte Brownstone-huse og luksusbutikker.

Contents

Butikker og museer

Den del af Fifth Avenue, der ligger langs Central Park, kaldes Museum Mile grundet de mange museer, såsom Guggenheim Museum og Metropolitan Museum, der ligger her. Det er oplagt at kombinere et besøg på et af museerne med at shoppe på Upper East Side. Du kan også tilbringe en rolig morgen i Central Park og fortsætte med shopping på Upper East Side om eftermiddagen.

De samme mærker, men færre folk

Upper East Side er et roligt kvarter, som færre turister tager til end det berømte shoppingområde Fifth Avenue (den del, der ligger lige under Upper East Side). Det er dog de samme butikker, der ligger i de to områder. Shopping på Upper East Side byder også på butikker som Zara og Sephora. Denne slags mærker ligger primært på Lexington Avenue, under 62nd Street. Det berømte stormagasin Bloomingdale’s ligger på 59th Street, mellem 3rd og Lexington Avenue.

Shopping på Upper East Side i New York - Vinduesshopping Shopping på Upper East Side i New York Fifth Avenue

Luksuriøs shopping på Upper East Side

Har du er stort shoppingbudget, eller vil du bare gerne opleve kvarteret fra dets mest luksuriøse side? Så tag til Madison Avenue! Her finder du luksuriøse mærker i smukke bygninger med imponerende butiksvinduer. Lanvin, Oscar de la Renta, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana – hver af disse butikker er en fryd for øjet.

Upper East Side Shopping in New York - atmosfære Shopping på Upper East Side i New York - Butiksvinduer

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev