West Village i New York

West Village New York

West Village i New York er et kvarter på Manhattan. Det er et beboelsesområde, men her er også masser af hyggelige butikker og restauranter. Mange berømtheder slår i øvrigt deres folder der. Kvarteret afgrænses af Chelsea mod syd, Hudson Square og South Village mod nord, Hudson River mod øst og Greenwich Village med vest.

West Village og Little Bohemia

West Village i New York blev grundlagt i 1916 og fik hurtigt tilnavnet Little Bohemia, da mange bohemer boede der. Her er mange kunstnerhuse, hvilket bidrager til kvarterets charme. Endnu en usædvanlig ting ved området er, at der ikke er den karakteristiske gitterinddelingen af gaderne, som New York City er kendt for. Det er ikke kun forvirrende for turister, men kan også være lidt svært for newyorkere at finde ud af. Her er det meget rart at have et kort for at finde rundt. Dog skal det siges, at West Village er et perfekt område at gå rundt på må og få i. På den måde falder du nemlig helt sikkert over en masse spændende steder. Besøg for eksempel det flotte Jefferson Market Courthouse og den berømte cupcake-butik Magnolia Bakery. High Line Park forbinder West Village med Chelsea, Hell’s Kitchen og Hudson Yards. I den nordlige del af West Village ligger det populære Meatpacking District.

West Village New York Jefferson Market Public Library West Village i New York - Bleecker Street

Et dynamisk kvarter med et europæisk præg

Brede og rolige alléer passer perfekt sammen med hyggelige, brostensbelagte gader. Dette gadebillede præger West Village, hvilket giver det et mere europæisk præg end byens andre kvarterer. Her er liv i gaderne, men ikke hektisk. De lokale drikker drinks på fancy restauranter, og der er lidt af en landsbystemning. Foruden de mange berømte beboere, og der også mange singler, der bor i West Village. Det er primært unge, veluddannede folk, som arbejder inden for det kreative felt, der bor der.

West Village New York - Perry St og Bleecker St West Village New York - Udsigt om aftenen

Restauranter i West Village

Hvis du er vild med det vilde vesten, så er Cowgirl på 519 Hudson Street lige stedet for dig. Her serveres der god tex mex/sydamerikansk mad. Den kitschede indretning er en del af oplevelsen, og det er værd at prøve deres dessert ved navn baked potato. Det kan også anbefales at tage på The Spotted Pig, hvor køkkenet holder åbent indtil kl. 2 om natten. Atmosfæren her er typisk West Village: trendy uden at være for prætentiøs. På deres hjemmeside skriver de, at de har følgende dresscode: “absolutely none”.  På The Spotted Pig er de stolt af placeringen i West Village, og det skinner igennem. Personalet giver dig endda et kort, hvis du skal vente på at få et bord. På den måde kan du bruge tiden på at udforske området, og så ringer de til dig, når de har et bord klar til dig. I øvrigt er maden engelsk/italiensk og virkelig lækker! Hvis du gerne vil prøvesmage lokale lækkerier fra forskellige familieejede spisesteder, så kan du tage på en West Village Food Tour.

West Village i New York - Cowgirl West Village i New York - Ret hos Cowgirl

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter