Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York

Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York

Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York er et luksushotel med en super beliggenhed. Hvis du gerne vil tilbringe ferien i New York på et hotel med stil, så er det her lige stedet for dig. Værelserne er gode, og du kan købe en drink i lobbybaren, læse i de gratis aviser eller få pulsen op i fitnessrummet. Kort fortalt får du meget valuta for pengene på hotellet.

Et moderne hotel

Wyndham Garden Chinatown er et moderne hotel med værelser, der er flot indrettede. Værelserne er godt lydisolerede, så man hører næsten ingen trafikstøj. Sengene er meget behagelige, og værelserne har også ergonomiske stole, te- og kaffefaciliteter og en clockradio med mp3-funktion. Derudover har badeværelserne et flot design og gode toiletartikler. Hotellets personale er meget venligt og hjælpsomt, og de besvarer gerne alle dine spørgsmål.

Det er gratis at benytte wi-fi, hvilket gør hotellet velegnet til forretningsrejsende. På hotellet serveres der kontinental morgenmad bestående af grød, toast og syltetøj, kaffe, juice og frugt. Det er dog ikke på grund af morgenmaden, du skal vælge det her hotel, men på grund af beliggenheden i Chinatown.

Beliggenhed

Oplev det livlige kvarter Chinatown, og læg endelig også vejen forbi SoHo og Little Italy, der begge ligger i gåafstand. Når du går rundt her, vil du forstå, hvorfor New York kaldes “the melting pot” (smeltediglen).

Hotellet ligger på adressen 93 Bowery, mellem subway-stationerne Grand St. og Canal St. Derfra kan du tage subway-linje B eller D og være i Midtown på under 10 minutter. Det er endda muligt at tage disse subway-linjer til Brooklyn og Coney Island,

Bemærk: Du får et værdibevis til morgenmaden, som du kan indløse i spisesalen nedenunder. Værdibeviserne kan ikke bruges til roomservice. Selvom morgenmad er med i prisen, så forventes det, at man giver drikkepenge. Giv omkring 2 $ per dag i drikkepenge. Hvis du vælger at opbevare din bagage på hotellet, så forventer personalet også at få drikkepenge. Det er nok at give omkring 1 $ per kuffert eller taske.

Book et værelse på Wyndham Garden Chinatown hos Hotels.com
Book et værelse på Wyndham Garden Chinatown hos Booking.com

Erics tip: Spørg efter et værelse med udsigt over Manhattan. På den måde kan du ikke blot nyde hotellets luksus, men også en vidunderlig udsigt over byen.

Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York - Udefra Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York - Badeværelse

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev