Queens i New York

Queens i New York

Queens er et af New Yorks fem boroughs, og det ligger øst for Manhattan og ovenfor Brooklyn. Her bor der mere end 2,3 millioner mennesker, hvilket gør det til det borough i New York med næstflest indbyggere. Desuden er det et af de mest etnisk mangfoldige områder i verden. Queens strækker sig over 283 kvadratkilometer, og er dermed det største distrikt i området.

Hvad kan man lave i Queens?

Queens er meget stort og er i det store hele ikke så spændende for turister. Dog er der et par steder, der er værd at besøge, hvis du allerede har set, alt det Manhattan har at byde på. Du kan også tage på denne guidede bustur i Bronx, Queens og Brooklyn, hvor du oplever højdepunkterne i disse bydele.

Chinatown i Queens

I Flushing i Queens er der et stort kinesisk område, der ofte kaldes det ægte Chinatown. Modsat Chinatown på Manhattan er Queens’ Chinatown ikke turistet, og derfor er det mere henvendt til de kinesere, som bor der. Derudover er det en af de største og hurtigst voksende Chinatowns i verden, og det er et meget unikt område i New York. Tag subway-linje 7 helt til endestationen, Flushing Main Street, så er du der. Vær opmærksom på, at der kan være en sprogbarriere, da der ikke tales meget engelsk i området.

Corona Park

Corona Park ligger også i Flushing Meadows. Her er den store metalglobus ved navn Unisphere, som du sikkert har set billeder af før. Globussen har en omkreds på hele 36 meter og er dermed den største af slagsen i verden. Den blev bygget i forbindelse med Verdensudstillingen i 1964. I parken finder du også de tennisbaner, der bliver brugt til US Open. Det er rigtigt hyggeligt at gå en tur gennem parken på en solskinsdag. Du kommer til Corona Park ved at tage subway-linje 7 til stationen Mets–Willets Point. Herfra er der en kort gåtur til parken.

Queens i New York - Corona ParkQueens i New York - MoMA PS1

MoMA PS1

Der er også en seværdighed i Queens for kunstelskere. I Long Island City kan du besøge MoMA PS1, som tilhører det verdensberømte Museum of Modern Art på Manhattan. På MoMA PS1 er der kun samtidskunst udstillet. Du kan komme derhen med subway eller NYC Ferry til Long Island City eller Hunters Point South. Bemærk, at MoMA PS1 er lukket på tirsdage og onsdage. Jeg anbefaler, at du kombinere dit besøg på MoMA PS1 med morgenmad, frokost eller middag på Court Square Diner, som ligger i nærheden. På den autentiske amerikanske diner kan du godt regne med at komme til at spise blandt rigtige newyorkere. Det er nemlig sjældent, turister lægger vejen forbi.

Hoteller i Queens

Hvis du leder efter et lavprishotel, så kan Long Island City i Queens være et godt sted at lede. Det er ikke et specielt cool eller hyggeligt kvarter, men det er et godt udgangspunkt på din tur til New York. Long Island City er sikkert og byder på adskillige subway-linjer, som tager dig til Midtown Manhattan på omkring 15 minutter. Jeg anbefaler altid et hotel i Long Island City til folk, der gerne vil være tæt på Midtown, men som synes, hotellerne på Manhattan er for dyre.

Sport

Queens er mest kendt for sine sportsarrangementer. Den årlige New York Marathon går gennem Queens, og Met Stadium ligger også her. The Mets er det næstmest prominente baseballteam i New York, kun overgået af New York Yankees. The Mets’ nye Stadion, City Fields, blev åbnet i 2010. Det er også i Queens, at US Open Tennis hvert år foregår. Nærmere bestemt er det i Flushing Meadows tennisturneringen bliver spillet.

Queens i New York - US Open Queens i New York - Citi Field Stadium

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter