Skønhedssaloner i New York

Skønhedssaloner i New York

Der er mange skønhedssaloner i New York. Newyorkerne elsker at gøre noget ud af sig selv og selvforkælelse. Hvad end du er på jagt efter en frisør, neglesalon eller spa, så er valgmulighederne derfor mange. Med hjælp fra min kone (som er newyorker og lidt af en ekspert på området) har jeg lavet en liste med de fire bedste skønhedssaloner i New York. Er du tilfreds med behandlingen? Så husk endelig at give drikkepenge!

Contents

Skønhedssalon i New York

Det kan være en udfordring at vælge den rette frisør eller skønhedsklinik, men det er anstrengelsen værd. Trænger du til afslapning, efter du har været på en Sex and the City Tour? Så tag dine veninder eller mor med til en afslappende spabehandling, eller få håret sat, så du er klar til den perfekte aften i byen.

 1. Spa Belles

  Spa Belles er det bedste sted i New York at få en manicure og pedicure. Det er derfor det helt rette sted at tage til, hvis du gerne vil have de perfekte negle. De tilbyder også behandlinger, såsom voksning, oxygen-terapi, massage og ansigtsbehandlinger – for bare at nævne nogle af mulighederne. Både servicen og prisen er rigtig god.

 2. Scott J Aveda

  Hvis du synes, dit hår har brug for at blive frisket op, så sæt kursen mod en Scott J Aveda Salon. Her er det dygtige personale trænet i Avedas metoder, og de bruger også produkter fra Aveda. Her kan du være sikker på at forlade frisørsalonen med flot hår. Du kan vælge mellem forskellige “stylister” (fra junior til senior), til varierende priser. Alle behandlinger inkluderer konsultation, hårvask med shampoo og conditioner samt massage af hovedbund, nakke og skuldre. Dertil kan du vælge mellem en opfrisker af din makeup eller en behandling af dine hænder.

 3. DryBar

  Leder efter et sted at få en blowout? Så vil jeg anbefale DryBar, som har blowouts som deres speciale. De klipper og farver ikke hår, for her handler det udelukkende om styling. De har en “menu” med adskillige blowouts, du kan vælge mellem, som f.eks. The Manhattan (glat hår), The Cosmo (flotte krøller) eller The Uptini (håropsætning). De har endda en look book til børn på under 10 år, som de kalder Shirley Temple. Et besøg på Drybar sikrer, at dit hår ser perfekt ud til en aften i byen i New York.

 4. QC NY Spa

  Nyd en afslappende dag med dine venner, elskede eller alene i spaen på Governors Island. I spaen kan du finde over 20 forskellige wellness-oplevelser; fra saunaer til dampbade og fra pools til ansigtsbehandlinger. Og du kan beundre udsigten over Manhattans skyline. Det er det perfekte sted at bytte New Yorks travlhed ud med et par timers afslapning.

  Erics tip: Der en mange skønhedssaloner i New York, og ofte behøver du ikke at bestille tid for at få en manicure eller pedicure. Priserne varierer meget fra sted til sted, men uanset hvilken skønhedssalon du vælger, forventer personalet at få drikkepenge. Newyorkere giver altid drikkepenge hos frisører og skønhedsklinikker.

Skønhedssaloner i New York - Skønhedssalon

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev