Svømme i New York

Svømme i New York

Det er sjovt at svømme i New York, og det er perfekt, hvis du vil undslippe sommerens hede for en stund. I sommermånederne kan temperaturen og luftfugtigheden være rigtig høj på Manhattan. Vær derfor obs på det, hvis du overvejer en ferie i juli eller august. New York er en folkerig by, fuld af trafik og med mange bygninger, og det virker måske umiddelbart som om aircondition er den eneste kølende mulighed. På Manhattan er der ikke mange steder, man kan svømme, men i andre dele af byen er der flere muligheder for at svømme udendørs. Der er også andre aktiviteter du kan give dig i kast med og steder du kan tage hen for at undslippe varmen. New York har flere gode strande, så det er bestemt værd at aflægge en af dem et visit.

Strande i New York

Hvis du gerne vil på stranden, så er der et par gode steder i New York. Eksempelvis kan du tilbringe dagen i Hamptons og mingle mellem de rige og kendte. Hamptons ligger ret langt fra Manhattan, så  det vil tage dig et godt stykke tid at komme frem med offentlig transport. Hvis du gerne vil til Hamptons, er det derfor bedst at booke en dagstur fra New York til Hamptons på forhånd.

I Brooklyn ligger Coney Island, som er kendt for sin langstrakte strand og forlystelsespark. Denne strand ligger heller ikke så tæt på Manhattan, og den bedste måde at komme dertil på er med bussen. Hvorfor ikke tage på en Pizza Tour til Brooklyn og Coney Island? På denne guidede tur udforsker du Brooklyn, smager på pizza og besøger Coney Island. Turen slutter på Coney Island, og herefter kan du blive hængende og nyde solen, så længe du vil.

Rockaway Beach i det sydlige Queens er endnu en strand i New York. Det er nemmest at komme dertil ved at tage NYC Ferrys rockaway-rute, og så får du en hyggelig sejltur med.

Erics tip: “Hvis du leder efter et hotel med pool i New York, så tag et kig på Royalton Hotel eller Gansevoort Hotel. Begge hoteller har også en bar på tagterassen, hvor du kan nyde en drink med udsigt. Når du rejser med børn, er Sonder ved Battery Park et godt alternativ til et hotel med pool.”

Svømme i New York - Royalton Hotel Svømme i New York - Jetski

Vandsport i New York

Der er flere muligheder for at dyrke vandsport i New York om sommeren, og det er en god måde at undslippe heden på. Bemærk, at de fleste nedenstående aktiviteter er sæsonbestemte, så gå ikke glip af dem, hvis du har planer om en tur til The Big Apple i sommerferien.

Jetski

Vidste du, at man kan stå på jetski i New York? Mens du cruiser, kan du beundre byens højdepunkter. Du passerer blandt andet Frihedsgudinden med 88 km i timen! Turen båder starter og slutter ved Rockaway Beach. Efter din tur på jetski, kan du slappe af på stranden og nyde vejret.

Erics tip: “Jep, jeg har prøvet det, og ja, det er bestemt en oplevelse værd. Og ja, hastigheden er høj! Jeg ville ikke tøve et sekund med at prøve det igen.”

DreamWorks Water Park

DreamWorks Water Park i American Dream Mall er stedet at tage til for en sjov dag i vandet. Denne indendørs pool er den største i Nordamerika. Vandparken har omkring femten vandrutsjebaner og et bølgebassin. For småbørn er der stille baner og et stort vandslot. Der er også kapsler, som man kan skyde igennem for de virkelige vovehalse. Du kan nemt have mange timers sjov her hele året rundt.

Kajak

Hvis du er vild med vandsport, men mere er til et roligt tempo, så kan du ro i kajak på Hudson River. Selv hvis du ikke har prøvet at ro i kajak før, kan du tage med på kajaktur. På en guidet kajaktur kombineres sightseeing og sport. Du får lejlighed til at øve dig inde ved havnen, inden du følger guiden ud på Hudson River.

Robåd i Central Park

Du kan også leje en robåd i Central Park, og det er en sjov aktivitet på en varm sommerdag. Du kan ro i en klassisk robåd henover søen i Central Park og nyde udsigten over den fine park, der omgiver søen.

Erics tip: “Rejser du med børn, og er du på udkig efter sjove aktiviteter til ungerne? På mange legepladser i New York er der springvand og sprinklere, hvor de kan plaske rundt. Tag eksempelvis hen på Heckscher Playground i Central Park. Sørg for at børnene har vandtætte sko på!”

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev