Svømme i New York

Svømme i New York

Det er sjovt at svømme i New York, og det er perfekt, hvis du vil undslippe sommerens hede for en stund. I sommermånederne kan temperaturen og luftfugtigheden være rigtig høj på Manhattan. Vær derfor obs på det, hvis du overvejer en ferie i juli eller august. New York er en folkerig by, fuld af trafik og med mange bygninger, og det virker måske umiddelbart som om aircondition er den eneste kølende mulighed. På Manhattan er der ikke mange steder, man kan svømme, men i andre dele af byen er der flere muligheder for at svømme udendørs. Der er også andre aktiviteter du kan give dig i kast med og steder du kan tage hen for at undslippe varmen. New York har flere gode strande, så det er bestemt værd at aflægge en af dem et visit.

Contents

Strande i New York

Hvis du elsker at tage på stranden, har New York et par gode muligheder, hvor du kan slappe af, solbade, svømme og nyde nogle udendørs aktiviteter i sommermånederne. New Yorks strande er normalt sæsonåbne, og højsæsonen varer fra Memorial Day til Labor Day. Uden for sæsonen kan visse strande dog have begrænsede faciliteter eller adgang. Her er mine bud på de bedste strande i New York:

Coney Island

I Brooklyn ligger Coney Island, som er kendt for sin langstrakte strand og forlystelsespark. Denne strand ligger heller ikke så tæt på Manhattan, og den bedste måde at komme dertil på er med metro! Hvorfor ikke tage på en Pizza Tour til Brooklyn og Coney Island? På denne guidede tur udforsker du Brooklyn, smager på pizza og besøger Coney Island. Turen slutter på Coney Island, og herefter kan du blive hængende og nyde solen, så længe du vil.

Rockaway Beach

Rockaway Beach i det sydlige Queens er endnu en strand i New York. Det er nemmest at komme dertil ved at tage NYC Ferrys rockaway-rute, og så får du en hyggelig sejltur med.

Hamptons dagstur

Tilbring en dag i Hamptons og mingel mellem de rige og kendte. Hamptons ligger ret langt fra Manhattan, så  det vil tage dig et godt stykke tid at komme frem med offentlig transport. Hvis du gerne vil til Hamptons, er det derfor bedst at booke en dagstur fra New York til Hamptons på forhånd. Under denne tur vil i gøre et kort stop ved en af de offentlige strande i The Hamptons.

Pools i New York

Hvis du er på udkig efter en swimmingpool i New York, kan du finde dem på flere hoteller. Hvis du ikke er gæst på hoteller, må du ikke bruge poolen, ellers skal du betale for at benytte den. Husk på, at de fleste af disse pools ikke er dybe, så du kan måske ikke engang bade i dem. Men de er stadig meget forfriskende i de varme måneder i byen.

Pools i New York - Hotel pool Pools i New York - DreamWorks Water Park

Erics tip: “New York er ikke en by, hvor man tager ud og bader. Hvis du rejser med børn, så gå efter at vælge et hotel med pool. Ellers er strandene i New York også en god mulighed for at køle af. “

DreamWorks Water Park

DreamWorks Water Park i American Dream Mall er stedet at tage til for en sjov dag i vandet. Denne indendørs pool er den største i Nordamerika. Vandparken har omkring femten vandrutsjebaner og et bølgebassin. For småbørn er der stille baner og et stort vandslot. Der er også kapsler, som man kan skyde igennem for de virkelige vovehalse. Du kan nemt have mange timers sjov her hele året rundt.

Spa i New York

Det er også muligt at finde en pool i QC NY Spa på Governors Island. Denne spa har over tyve wellness-oplevelser og to infinity-pools. Fra disse udendørs pools kan du nyde en fantastisk udsigt over Manhattan, mens du sipper din drink. 

Vandsport i New York

Der er flere muligheder for at dyrke vandsport i New York om sommeren, og det er en god måde at undslippe heden på. Bemærk, at de fleste nedenstående aktiviteter er sæsonbestemte, så gå ikke glip af dem, hvis du har planer om en tur til The Big Apple i sommerferien.

Svømme i New York - Royalton Hotel Svømme i New York - Jetski

Jetski

Vidste du, at man kan stå på jetski i New York? Mens du cruiser, kan du beundre byens højdepunkter. Du passerer blandt andet Frihedsgudinden med 88 km i timen! Turen båder starter og slutter ved Rockaway Beach. Efter din tur på jetski, kan du slappe af på stranden og nyde vejret.

Erics tip: “Jeg har selv prøvet jetski og synes virkelig, at det er oplevelsen værd! Og ja, man kører virkelig så hurtigt. Jeg ville ikke tøve et sekund med at gøre det igen.”

Kajak

Hvis du er vild med vandsport, men mere er til et roligt tempo, så kan du ro i kajak på Hudson River. Selv hvis du ikke har prøvet at ro i kajak før, kan du tage med på kajaktur. På en guidet kajaktur kombineres sightseeing og sport. Du får lejlighed til at øve dig inde ved havnen, inden du følger guiden ud på Hudson River.

Erics tip: “Rejser du med børn, og er du på udkig efter sjove aktiviteter til ungerne? På mange legepladser i New York er der springvand og sprinklere, hvor de kan plaske rundt. Tag eksempelvis hen på Heckscher Playground i Central Park. Sørg for at børnene har vandtætte sko på!”

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev