Hvad er åben på Thanksgiving i New York?

Hvad er åben på Thanksgiving i New York

Undrer du dig over hvad der har åbent på Thanksgiving? Åbningstiderne kan variere og være anderledes end på den andre dage. Thanksgiving fejres den fjerde torsdag i november hvert år. Det betyder, at i 2024 falder helligdagen på torsdag 28. november. Hvis du er i New York på dette tidspunkt, kan andre attraktioner og seværdigheder have andre åbningstider. Du kan se, hvad der er at lave i New York under Thanksgiving nedenfor.

Arrangementer for Thanksgiving 2024 er endnu ikke tilgængelige
Vil du gerne modtage en e-mail, så snart arrangementerne er tilgængelige? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk så sender jeg dig en e-mail den dag, billetterne bliver sat til salg.

Contents

Hvad er åbent på Thanksgiving i New York City

Da dette er en vigtig helligdag for amerikanerne, vil åbningstiderne til attraktioner og seværdigheder også være anderledes. Du kan se hvad der er at lave nedenfor:

Aktiviteter åbne på Thanksgiving 2023

Hovedattraktioner Store museer
Empire State Building Madame Tussauds
Top of the Rock RiseNY
One World Observatory National Museum of the American Indian
Edge Observation Deck MoMA
Summit One Vanderbilt The Met
9/11 Memorial 9/11 Museum
Cykeludlejning og -ture American Museum of Natural History
Circle Line Cruises Guggenheim
Løbe på skøjter i Central Park Intrepid Museum
Zoologiske haver & New York Aquarium Alle andre museer er lukkede
Frihedsgudinden & Ellis Island Broadway
Hop-on-hop-off-busser Chicago
Dyker Heights Christmas Lights Radio City Christmas Spectacular
Rockefeller Christmas Tree Ingen andre Broadway-shows på denne dag
Sport Shopping
Ingen sportskampe på denne dag Macy's
Offentlig transport Woodbury Common Outlet
Restauranter Empire Outlets

Hvad kan man lave på Thanksgiving?

Der er mange ting at lave under Thanksgiving i New York, såsom at se Macy’s Thanksgiving Day Parade, hvor du vil se kæmpe balloner af kendte figurer, flyve forbi. Du kan også tage på et Thanksgiving Cruise, hvor du vil nyde udsigten over Manhattans skyline og noget klassisk Thanksgiving mad.

Shopping på Thanksgiving

Mange butikker, inklusiv supermarkeder, er lukkede på Thanksgiving. Apoteker og bodegas (små nabolags supermarkeder) vil have åbent.

Black Friday starter lige efter Thanksgiving, og mange butikker åbner deres døre allerede tidligt om morgenen. Du kan finde kæmpe rabatter og gode tilbud på Black Friday!

Komme omkring på Thanksgiving

Thanksgiving er den travleste dag på året, og mange newyorkere rejser for at besøge deres familie og venner. At rejse rundt i byen i bil eller taxa er besværligt på grund af paraden, der passerer gennem gaderne om morgenen, så du kan forvente forsinkelser og trafikpropper, Derfor er det bedre at tage metroen eller gå, hvis det er en mulighed. Husk på, at den offentlige transport kører efter en ændret køreplan på Thanksgiving Day.

Flere millioner af tilskuere kommer hvert år, for at se paraden. Så vær gerne forbered på, at området omkring paraden især vil være travlt i timerne op til paraden og lige efter.

Har ting åbent på Thanksgiving i New York?

Da Thanksgiving er en vigtig dag for mange amerikanere, visse virksomheder vil muligvis være lukkede eller have andre åbningstider. Se hvad der er at lave på Thanksgiving Day i New York her.

Kører metroen i New York under Thanksgiving?

Metroen kører efter en ændret tidsplan på Thanksgiving Day i New York. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev