Tage billeder i New York

Tage billeder i New York

Der er mange gode steder at tage billeder i New York. Storbyen byder på det ene gode sted at tage fotos efter det andet. Og hvilken bedre måde at forevige ferien til New York på, end at tage en masse skønne billeder? Med udbredelsen af smartphones og sociale medier er vi blevet vant til at tage billeder, hvor som helst og når som helst. Når du tager billeder i New York, er der dog et par ting, det er godt at være opmærksom på.

Offentlige steder

Når det kommer til at tage billeder offentlige steder, så er mit bedste råd, at du bruger din sunde fornuft. I nogle tilfælde er det bedst at bede om tilladelse til at fotografere, især på teatre, spillesteder, klubber og museer. Det kan dog tænkes, du ikke får lov.

Sørg desuden for at være forsigtig med at tage billeder på restauranter. De andre gæster har måske ikke lyst til at være med på dine billeder. Selvom det ikke er forbudt at tage billeder af maden og lægge dem op på nettet, så er der nogle finere restauranter, der ikke bryder sig om det.

Vær opmærksom på, at man i mange butikker ikke er glade for, der bliver taget fotos. Begynder du at knipse løs, kan du derfor hurtigt få en sikkerhedsvagt på nakken. Der er ofte et skilt eller klistermærke i butikken, hvor der står, det ikke er tilladt at fotografere.

Frem for alt skal du sørge for at tage hensyn, når du tager billeder af folk på gaden. Nogle newyorkere bryder sig ikke om, at turister tager billeder af dem. Desuden kan de fleste forældre af gode grunde ikke lide, at fremmede tager fotos af deres børn

Hvor skal jeg tage billeder i New York?

New Yorks smukke seværdigheder danner den perfekte baggrund til dine billeder. Tag til Central Park for at fotografere naturen, mennesker og de skyskrabere, der omgiver den. Den imponerende Brooklyn Bridge giver en smuk udsigt over Manhattans skyline. De klare lys på Times Square gør det til et ideelt sted at tage billeder af New York Citys travlhed og travlhed. Eller besøg den ikoniske Grand Central og Empire State Building for garanteret flotte feriefotos.

Eller hvad med at overlade dit kamera til en professionel fotograf, som kan tage skønne billeder for dig? Så kan du og din partner posere sammen. Lyder det som noget for dig? Så tag på en guidet gåtur i New York  med en personlig fotograf.

Book en guidet tur med en personlig fotograf her

Et privat photoshoot i New York er den hurtigste måde at indfange din tur til New York med en professionel fotograf. Uanset om du gør det alene, med familien eller med venner, er det en sjov oplevelse. Vælg et af de berømte steder som baggrund, og få billeder af høj kvalitet til en lav pris.

Fotomuseer I New York

I New York kan du finde flere museer der omhandler fotografi. Fotografiska er et museum, der udstiller de bedste fotos i verden. Her finder du værker ikke kun af kendte fotografer, men også af nye talenter. Museet har åbent til sent om aftenen, så du kan nyde fotografierne med et glas vin i hånden. Desuden er New York hjemsted for International Center of Photography, som er en af verdens førende instutioner. Sammenlignet med andre museer i byen er dette museum meget lille. På trods af den store samling vises der normalt kun en eller to udstillinger af gangen. På museet finder du alt fra dokumentarisk fotografi til videoinstallationer.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev