Tage billeder i New York

Tage billeder i New York

Der er mange gode steder at tage billeder i New York. Storbyen byder på det ene gode sted at tage fotos efter det andet. Og hvilken bedre måde at forevige ferien til New York på, end at tage en masse skønne billeder? Med udbredelsen af smartphones og sociale medier er vi blevet vant til at tage billeder, hvor som helst og når som helst. Når du tager billeder i New York, er der dog et par ting, det er godt at være opmærksom på.

Offentlige steder

Når det kommer til at tage billeder offentlige steder, så er mit bedste råd, at du bruger din sunde fornuft. I nogle tilfælde er det bedst at bede om tilladelse til at fotografere, især på teatre, spillesteder, klubber og museer. Det kan dog tænkes, du ikke får lov.

Sørg desuden for at være forsigtig med at tage billeder på restauranter. De andre gæster har måske ikke lyst til at være med på dine billeder. Selvom det ikke er forbudt at tage billeder af maden og lægge dem op på nettet, så er der nogle finere restauranter, der ikke bryder sig om det.

Vær opmærksom på, at man i mange butikker ikke er glade for, der bliver taget fotos. Begynder du at knipse løs, kan du derfor hurtigt få en sikkerhedsvagt på nakken. Der er ofte et skilt eller klistermærke i butikken, hvor der står, det ikke er tilladt at fotografere.

Frem for alt skal du sørge for at tage hensyn, når du tager billeder af folk på gaden. Nogle newyorkere bryder sig ikke om, at turister tager billeder af dem. Desuden kan de fleste forældre af gode grunde ikke lide, at fremmede tager fotos af deres børn

Hvor skal jeg tage billeder i New York?

New Yorks smukke seværdigheder danner den perfekte baggrund til dine billeder. Tag til Central Park, Brooklyn Bridge, Times Square, Grand Central og Empire State Building for garanteret flotte feriefotos.

Eller hvad med at overlade dit kamera til en professionel fotograf, som kan tage skønne billeder for dig? Så kan du og din partner posere sammen. Lyder det som noget for dig? Så tag på en guidet gåtur i New York  med en personlig fotograf.

Book en guidet tur med en personlig fotograf her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter