Udsalg i New York

Udsalg i New York

Hold øje med udsalg i New York, når du shopper på din storbyferie. Her kan du nemlig spare mange penge! Shopping i New York står på ønskelisten hos mange besøgende. Grundet det store udvalg af butikker er The Big Apple et ægte shoppingparadis. Der er jævnligt udsalg, såsom de årlige sommer- og vinterudsalg. Desuden er der ofte udsalg i forbindelse med helligdage. Pas på butikker, hvor der ikke står nogen pris på varerne. Du skal heller ikke stole på det, når der står “liquidation,” “last days”, “going out of business” og lignende. Det er især elektronikbutikker omkring Times Square, der benytter sig af disse tricks. Køber du noget i sådan en butik, så tjek altid, at du har fået din vare i den originale emballage med garantien (“warranty”) og instruktionsmanualen!

Century 21 in New York

Century 21 er for mange turister i New York en yndlingsbutik. Den ligger lige overfor 9/11 Memorial. Der ligger endnu en butik på Broadway, mellem 66th og 67 Street. Den er der ikke så mange turister, som kender, og den er derfor noget mindre travl end afdelingen i Downtown Manhattan. Du kan også shoppe online i Century 21’s webshop og få din ordre leveret til dit hotel (tjek først med hotellet, om det er muligt at modtage pakker der).

Læs mere om Century 21 her

Black Friday shopping

Er du i New York i slutningen af november, så er kan du nyde godt af Black Friday tilbud. Det er Black Friday dagen efter Thanksgiving, og det er den bedste dag at shoppe i New York. Næsten alle butikker gar særlige Black Friday tilbud. Har du planer om at købe noget bestemt i New York, så er det en god idé at vente på de store rabatter, som shoppingdagen byder på.

Hvad er billigere at købe i New York end i Danmark?

Har du planer om en shoppingtur under dit ophold, så er der visse typer produkter og mærker, som det især er værd at tjekke. Apple-produkter, såsom Iphones og iPads, er som regel t billigere i USA. Desuden er det ofte billigere i New York end i Danmark at købe tøj fra velkendte mærker som Levi’s og GAP. Der er især penge at spare på tøj, hvis du tager til et outlet-center såsom Woodbury Common.

Udsalg i New York - Black Friday Udsalg i New York - Century 21

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter