Udsalg i New York

Udsalg i New York

Hold øje med udsalg i New York, når du shopper på din storbyferie. Her kan du nemlig spare mange penge! Shopping i New York står på ønskelisten hos mange besøgende. Grundet det store udvalg af butikker er The Big Apple et ægte shoppingparadis. Der er jævnligt udsalg, såsom de årlige sommer- og vinterudsalg. Desuden er der ofte udsalg i forbindelse med helligdage.

Saks OFF 5TH

Saks Fifth Avenue er det mest berømte stormagasin i New York. Saks Fifth Avenue er kendt for sit store udvalg af designervarer og de spektakulært julepyntede butiksruder. Vidste du, at de også har en outlet-butik? Den hedder Saks OFF 5TH og ligger på adressen 125 East 57th Street. Her findes samme mærker som i stormagasinet, men med en rabat på 70% i forhold til normalprisen.

Century 21

Hvis du gerne vil finde gode tilbud, så skal du tage til Century 21 i Downtown Manhattan. Her kan du finde high-end mode og andre varer fra mærker som Gucci, Calvin Klein og Michael Kors med op til 65% rabat. Outletbutikken har afdelinger for kvinder, mænd og børn samt afdelinger for sko, parfumer, boligartikler og meget mere.

Udsalg i New York - Century 21

T.J. Maxx

I T.J. Maxx kan du gøre et rigtig godt køb. Butikken har alt fra tøj og sko til ting til hjemmet. Her er ofte velkendte mærker at finde, såsom Calvin Klein og Tommy Hilfiger, men de har også deres eget “Gold Label” med designere som Gucci og Jimmy Choo.

Udsalg i New York - TJ Maxx

Designer Shoe Warehouse

DSW, Designer Shoe Warehouse, er der flere afdelinger af i New York. Hvis du er på udkig efter sko, tasker og accessories, så er det her stedet at tage til.

Factory Stores i New York

I New York er der også andre muligheder for tilbudsshopping, nemlig i såkaldte “factory stores”. I en factory store bliver de varer, der er i overskud, eller ældre kollektioner solgt. I New York er der Gap Factory Outlet og Banana Republic Factory Outlet. Er du i stedet på udkig efter et outlet-center? Så læs min guide til outlets in New York.

Ophørsudsalg

Pas på butikker, hvor der ikke står nogen pris på varerne. Du skal heller ikke stole på det, når der står “liquidation,” “last days”, “going out of business” og lignende. Det er især elektronikbutikker omkring Times Square, der benytter sig af disse tricks. Køber du noget i sådan en butik, så tjek altid, at du har fået din vare i den originale emballage med garantien (warranty) og instruktionsmanualen!

Salg i New York - Ophørsudsalg

Medlemskort

Hvis en butik tilbyder et gratis medlemskort, så er det en god måde at spare penge på. Ofte behøver du kun en e-mailadresse for at tilmelde dig. Andre steder, såsom materialister som CVS og Walgreens, kræves der flere oplysninger. Det kan dog være værd at tjekke medlemsprogrammerne ud, da der tit er særlige medlemstilbud at hente.

Black Friday shopping

Er du i New York i slutningen af november, så er kan du nyde godt af Black Friday tilbud. Det er Black Friday dagen efter Thanksgiving, og det er den bedste dag at shoppe i New York. Næsten alle butikker gar særlige Black Friday tilbud. Har du planer om at købe noget bestemt i New York, så er det en god idé at vente på de store rabatter, som shoppingdagen byder på.

Hvad er billigere at købe i New York end i Danmark?

Har du planer om en shoppingtur under dit ophold, så er der visse typer produkter og mærker, som det især er værd at tjekke. Apple-produkter, såsom Iphones og iPads, er som regel t billigere i USA. Desuden er det ofte billigere i New York end i Danmark at købe tøj fra velkendte mærker som Levi’s og GAP. Der er især penge at spare på tøj, hvis du tager til et outlet-center såsom Woodbury Common.

Udsalg i New York - Black Friday Udsalg i New York - Century 21

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev