New York på 4 dage: rejseplan

New York på 4 dage: rejseplan

Min New York på 4 dage: rejseplan hjælper dig med at planlægge din tur til New York. Det kan være udfordrende at planlægge en tur til New York, især hvis du gerne vil være godt forberedt og ikke vil risikere at misse noget. Skal du på en (forlænget) weekendtur til The Big Apple, og har du brug for en rejseplan med seværdigheder og ture? Så tjek mit eksempel på et rejseprogram herunder. Brug det til at få mest muligt ud af din tid i New York.

Erics tip: “Du kan besøge de fleste af attraktionerne i rejseplanen med et rabatkort. Køb for eksempel et New York Explorer Pass eller New York Pass. Alle rabatkort markeret med et asterisk (*), er inkluderet i begge rabatkort. Jeg anbefaler, at du køber et rabatkort frem for at købe billetter til hver enkelt seværdighed. Det er nemlig meget billigere og nemmere. Du behøver kun det ene rabatkort og skal ikke skal betale noget yderligere for at besøge seværdighederne. Det er også muligt at købe dit rabatkort som en kombinationspakke med et Unlimited MetroCard.”

New York på 4 dage: rejseplan

*Inkluderet i rabatkortene

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev