New York på 6 dage: rejseplan

Du behøver ikke tænke på, hvad du skal de enkelte dage på din rejse til New York, hvis du bruger min New York på 6 dage: rejseplan. Mit eksempel på et rejseprogram egner sig godt, hvis du besøger New York for første eller anden gang. Her kan du se, hvilke seværdigheder, der kan kombineres i løbet af en dag. Tag en tur med hop-on-hop-off-bus, besøg Times Square og Central Park, og gå over Brooklyn Bridge. Du kan med fordel bruge dette eksempel på en rejseplan som udgangspunkt for din ferieplanlægning og til at sikre, at du ikke går glip af noget.

Erics tip: Jeg anbefaler, at du køber et rabatkort til New York. Næsten alle hovedattraktionerne kan du besøge med et rabatkort. Det er også meget billigere end at købe billetter til hver enkelt seværdighed. Et New York Sightseeing Flex Pass er et godt valg til et ophold på 6 dage. Rabatkortet kan du bruge til at besøge attraktioner uden at skulle betale noget yderligere.

New York på 6 dage: rejseplan

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev